.
– Wil je een activiteit aanmelden voor de kalender? Log dan in en ga in Mijn VMBN naar Nascholingsagenda.
– De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

5-etmalen Herfstretraite (seculier) met Erik van den Brink | Compassie & Veerkracht

13 oktober @ 16:00 - 18 oktober @ 16:00

€1 – €825

Thema: Compassievol omgaan met kwetsbaarheid | Deze retraite voldoet aan de VMBN criteria en het Mindfulness Register (voor (her)registratie van mindfulnesstrainers categorie 1 (= 5 punten).

Van zondag 13 oktober – vrijdag 18 oktober 2024 zal er een 5 etmalen durende meditatieretraite worden georganiseerd door Erik van den Brink i.s.m. Mariet Rutten op een inspirerende plek in Abdijhoeve Betlehem. We zijn te gast op het terrein van de Sint-Willibrordsabdij in Doetinchem, onderdeel van landgoed Slangenburg. Het doel is om in een veilige setting te ontdekken hoe we compassievol kunnen omgaan met onze kwetsbaarheid en onze veerkracht kunnen versterken, zowel voor het eigen welzijn als dat van anderen die we ondersteuning of begeleiding bieden. In deze retraite onderzoeken we de verschillende lagen van ons bestaan: mentaal, emotioneel, energetisch, fysiek en in onze relatie met anderen. Worden begeleide meditatie en mindful communiceren afgewisseld door beoefening in stilte. Er is ruimte en vrijheid om je eigen pad te gaan, naast een gezamenlijk meditatieprogramma. Het is mogelijk om in overleg een individueel opgesteld meditatieprogramma te volgen bij gezondheidsbeperkingen. Kijk voor alle info op de website.

Gegevens

Begin:
13 oktober @ 16:00
Einde:
18 oktober @ 16:00
Kosten:
€1 – €825
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.mindbody-retreat.nl/AANBOD/Retraite-Abdijhoeve-5-etmalen-SMR/

Organisator

MindBody-retreat
Telefoon
06-27136069
E-mail
info@mindbody-retreat.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Abdijhoeve Betlehem, Doetinchem
Abdijlaan 1
Doetinchem, Gelderland 7004 JL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0315-298268
Bekijk de site van Locatie