.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Algemene ledenvergadering en VMBN ledendag op 27 maart

27 maart @ 09:00 - 18:00

€50,00

Het bestuur van de VMBN gaat graag met haar leden in gesprek. De Algemene Leden vergadering is hier bij uitstek het moment voor. Tevens biedt de ledendag de gelegenheid voor alle leden om elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen. Als locatie is dit jaar gekozen de Eenhoorn in Amersfoort.

Het thema van de Ledendag is ‘Mindfulness, waar is het voor?’

Keynote speaker is Mark Leonard van ‘Social Mindfulness: as clear as clear can be’. Mark is een van de pioniers die betrokken was bij het Oxford Mindfulness Centre en mindfulness based programs ontwikkelde specifiek voor de werkomgeving.

Mark LeonardMark is de auteur van het boek ‘Social Mindfulness’ en directeur van Mindfulness Connected. Mark: “We cannot be totally responsible for how we live unless we are empowered to have an impact on the conditions in which we live.“ Wat is onze rol en onze verantwoordelijkheid als mindfulnesstrainer binnen de context van Social Mindfulness? Social mindfulness kun je zien als een bewuste respons op dat wat Ron Purser McMindfulness noemt.

In de middag zijn er workshops: over de MBI:TAC als waardevolle gids voor de trainer; over nieuw (her)certificeringsbeleid; en zoals beloofd presenteren we de resultaten van het onderzoek naar ons verenigingsprofiel.

Tijdens de ALV geeft het bestuur toelichting op belangrijke thema’s die gespeeld hebben gedurende het jaar 2019 en hun vervolg zullen hebben in 2020. Aan de leden zal een aantal zaken ter besluitvorming worden voorgelegd. De agenda van de ALV en de relevante stukken zullen op een later tijdstip worden gepubliceerd op het ledengedeelte van de VMBN website. Zie hier ook voor verdere informatie over het programma en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Wij kijken ernaar uit jou te mogen verwelkomen en hopen er een mooie inspirerende dag van te maken.

Hartelijke groet van het VMBN bestuur:
Jos van Huut, Barbara Doelenman-van Veldhoven, Ted van Rijt, Mieke Goudswaard

Deelname aan deze dag is € 50,-  inclusief lunch. Dit geldt ook voor VVM leden.
Het ALV-gedeelte is alleen voor VMBN leden. Als je alleen naar de ALV komt meld je dan ook aan.

Ben je VMBN lid en wil je je aanmelden, ga dan naar de inlogpagina en kijk bij  “ledendagen”. 

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
09:00 - 18:00
Kosten:
€50,00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.vmbn.nl/vmbn-ledendag-en-alv-op-27-maart/

Organisator

VMBN
E-mail:
info@vmbn.nl
Website:
https://www.vmbn.nl

Locatie

De Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2
Amersfoort, 3818 LH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
033 – 467 37 30
Website:
https://www.eenhoornamersfoort.nl