.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De natuur in met mindfulness

22 april @ 08:00 - 25 april @ 17:00

€495

Maak gebruik van deze unieke kans om een ​​lang weekend lekker te ontspannen en op een laagdrempelige manier bezig te zijn met mindfulness. Samen in een kleine groep van maximaal vier personen verblijf je in een ruime bungalow op een unieke plek aan de rand van een natuurgebied in het Zuidelijk Westerkwartier van Groningen. Het weekend wordt begeleid door Menno Bouter, mindfulnesstrainer (cat. 1), coach en voormalig kok. Je verblijf is geheel verzorgd, inclusief ontbijt, lunch en avondeten. Het is geen open inschrijving, je stelt zelf je groep samen. Op deze manier wordt een vertrouwde omgeving gecreëerd.

Het dagprogramma is deels ingevuld door:

  • Mindfulness-meditatieoefeningen in de ochtend
  • Een wandeling in de middag
  • Desgewenst na het avondeten enkele meditatie-oefeningen

Daarnaast blijft er genoeg tijd en ruimte over voor eigen invulling (bijvoorbeeld lekker bij het kampvuur, op het zonneterras, of in de hangmat). De afstand van de wandeling wordt in overleg bepaald.

Voor wie?

Door de coronacrisis is ons leven aardig ingeperkt, wat veel stress kan veroorzaken. Dit weekend staat in het teken van stressreductie en ga je samen met vrienden / vriendinnen en of collega’s er op uit. Mindfulness-oefeningen helpen je te leven in het hier-en-nu en om te gaan met deze situatie.

Inbegrepen:

3 overnachtingen volpension (aankomst donderdag namiddag). Linnenpakket en handdoeken zijn inbegrepen, evenals koffie, thee, frisdrank en het lesmateriaal en oefeningen voor thuis op een USB-stick.

Informatie en reserveren:

Prijs is € 495, = per persoon.

Datum: donderdag 22 t / m 25 april. is vastgesteld en gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Bij meer belangstelling kan in overleg een andere datum worden gekozen.

Neem voor meer informatie contact op met Menno Bouter. Telefoon: 06-22812791 of info@vitaliteitdooraandacht.nl

Gegevens

Begin:
22 april @ 08:00
Einde:
25 april @ 17:00
Kosten:
€495
Evenement Categorieën:
,
Site:
http://wwwww.vitaliteitdooraandacht.nl/event/mindfulness-wandelreis-belgische-ardennen-21-25-juni-2021/

Organisator

Vitaliteit door Aandacht
Telefoon:
0622812791
E-mail:
bouter@hotmail.com
Site:
www.vitaliteitdooraandacht.nl

Locatie

Boerakker
Wilgepad
Boerakker, Nederland 9362 Vh Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31622812791
Site:
www.vitaliteitdooraandacht.nl