.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Echt geluk kent geen oorzaak

15 november 2019 @ 09:00 - 18:00

Geluk is daar. Het bestaat in ieder mens. Het is aanwezig wanneer we de stilte in onszelf ontdekken. Het is daar in rust en plezier maar ook in pijn en verdriet. Het is daar wanneer we zonder oordeel naar elkaar kijken en luisteren. 

Op de conferentie “Echt geluk kent geen oorzaak” onderzoeken wetenschappers Dan Lusthaus (Harvard, USA) en Erik de Jongh (VU Amsterdam), samen met de oprichter van Mind Only, Cuong Lu, hoe ons bewustzijn en onze waarneming werken en hoe we daarop reageren. De sprekers werken vanuit de boeddhistische psychologie. Daarin staat het bewustzijn centraal. Zij bespreken of ons bewustzijn op de juiste manier waarneemt, of misschien maar heel beperkt. Of wij goede beslissingen nemen. Of wij met ons waarnemen ons werk goed kunnen doen en wijze besluiten kunnen nemen. 

Actrice Birgit Schuurman vertelt over haar theaterstuk Gevangenis Monologen 2 en stelt de vraag: wat is waar en wat is niet waar? Wat is een dader, wat is een slachtoffer? 

In de middag zijn er workshops en presentaties om stilte te oefenen, te concentreren en helder inzicht te herkennen. 

De conferentie is voor mensen die met mensen werken; in de hulpverlening, geestelijke gezondheidszorg, onderwijs en justitie. 

Kosten

Bedrijfsdeelnemers  333 Euro, incl 21% btw
Overige deelnemers 272 Euro, incl 21% btw

Gegevens

Datum:
15 november 2019
Tijd:
09:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.mindonly.nl/conferentie

Organisator

Mind Only
Telefoon:
0630829156
E-mail:
henkdejong@mindonly.nl
Website:
www.mindonly.nl / www.mindonly.nl/conferentie

Locatie

Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20,
Soesterberg, 3769 AS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0346 35 17 55
Website:
http://www.kontaktderkontinenten.nl