.
– Wil je een activiteit aanmelden voor de kalender? Log dan in en ga in Mijn VMBN naar Nascholingsagenda.
– De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Embodiment, de basis van traumasensitief werken

18 september @ 19:00 - 20:00

Gratis

Voor professionals die mindfulness gebaseerde interventies aanbieden is het van belang aandacht te besteden aan de belichaming van mindfulness. Immers de manier waarop iemand mindfulness op een authentieke wijze belichaamd, heeft een grote invloed op de cliënt. Hij of zij ervaart de kracht van mindfulness op een non-verbale en verbale manier via de aanwezigheid van de trainer en in het bijzonder in de omgang met lastige gevoelens.

De trainer is hierbij in eerste instantie een veilige basis voor de client, die hem of haar het vertrouwen geeft door mindfulness te belichamen.

Vanuit een polyvagaal perspectief zouden we kunnen zeggen dat een goed gereguleerde trainer een deelnemer helpt via kalmerende en vertrouwenwekkende co-regulatie de verschillende mindfulness kwaliteiten te exploreren.

Als inleiding op de vierdaagse (geaccrediteerde) training die Peter Paanakker en Ronald de Caluwé ontwikkelden, organiseren zij twee gratis toegankelijke introductie webinars, op 13 en 18 september.

 

Gegevens

Datum:
18 september
Tijd:
19:00 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.depolyvagalewereld.nl/p/training-embodiment

Locatie

online