.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Insight Dialogue retraite “Samen Ontwaken: Vrijheid in Dialoog”

26 juni @ 18:00 - 30 juni @ 13:00

€354 – €414

Mensen zijn sociale wezens die elkaar nodig hebben. Veel van ons geluk hebben we te danken aan anderen. Maar ook veel van ons lijden heeft relationele oorzaken. Hoe zou het zijn om meer innerlijke rust en vrijheid te ervaren tijdens het samenzijn? Vooral bij mensen bij wie dat moeilijk is? Gezamenlijk zullen we reflecteren op deze vragen en daarbij te rade gaan bij de lessen van de Boeddha.

Insight Dialogue is een formele boeddhistische beoefening van meditatie in dialoog. Verankerd in inzichtsmeditatie, biedt Insight Dialogue ons de unieke mogelijkheid om samen te ontwaken. De Boeddha spoort ons aan om het heldere licht van vriendelijke aandacht te laten schijnen op al onze ervaringen; ook als we spreken, luisteren en samen zijn met andere mensen.

De retraite is open voor iedereen en ervaring met meditatie is niet nodig! Ons dagelijks schema zal bestaan uit individuele zit- en loopmeditatie, Insight Dialogue meditatie, Dhamma lezingen en groepsgesprekken met de leraar. Er zal veel ruimte zijn voor buiten zijn in de natuur. Stilte buiten de interactieve sessies is een integraal onderdeel van deze retraite.

Leraar van deze retraite is Bart van Melik

Gegevens

Begin:
26 juni @ 18:00
Einde:
30 juni @ 13:00
Kosten:
€354 – €414
Evenement Categorie:
Website:
https://www.simsara.nl/samen-ontwaken-vrijheid-dialoogSIM%20contactpersoon%20Joyce%20Curnan

Organisator

SIM, contactpersoon Joyce Curnan
Telefoon:
061 442 0103
E-mail:
dutch.idretreat@gmail.com
Website:
https://www.simsara.nl/samen-ontwaken-vrijheid-dialoog

Locatie

Bosoord
Hoofdweg 109
Loenen, 7371GE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055-505 0908
Website:
http://www.bosoord.nl