.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Landelijk Mindfulness Symposium 2017

19 mei 2017 @ 08:30 - 18:00

€135

Het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness organiseert op vrijdag 19 mei 2017 het landelijk mindfulness symposium.

Dit jaar verwelkomen we wederom gerenommeerde (inter)nationale sprekers op het gebied van mindfulness, evenals deskundige workshopleiders met expertise in diverse mindfulnesstoepassingen. Tijdens het ochtendprogramma zullen Willem Kuyken (Hoogleraar Klinische Psychologie en directeur van het Oxford Mindfulness Centre), Susan Bögels (Hoogleraar Ontwikkelings (Psycho)Pathologie en directeur van UvA Minds) en Anne Speckens (Hoogleraar Psychiatrie en directeur van het Radboudumc Centrum voor Mindfulness) een keynote verzorgen.

Dit jaar biedt het middagprogramma iets nieuws: naast diverse workshops op het gebied van mindfulness, zullen wetenschapssymposia worden gepresenteerd door (jonge) wetenschappers uit de hele Benelux. Het kan hierbij gaan om resultaten van mindfulnesstoepassingen bij diverse doelgroepen, maar ook om kwalitatieve gegevens over ervaringen van deelnemers of onderzoek naar de implementatie van mindfulness. Er zullen zowel Nederlandse als Engelse wetenschapssymposia zijn.

Gedurende de dag is er natuurlijk gelegenheid om collega’s uit het vak te ontmoeten.

Voor wie?
Dit symposium is bedoeld voor mindfulnesstrainers, psychiaters, psychologen, gedragstherapeuten en overige professionals die geïnteresseerd zijn in mindfulness, waaronder dit jaar in het bijzonder onderwijskundigen en beleidsmakers onderwijs. Dit symposium bevat in de middag 4 onderzoekssymposia, waarbij mindfulnessonderzoekers uit de Benelux en omstreken van harte welkom zijn. Algemeen publiek met een interesse voor mindfulness wordt tevens van harte uitgenodigd deel te nemen.

Gegevens

Datum:
19 mei 2017
Tijd:
08:30 - 18:00
Kosten:
€135
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://www.radboudcentrumvoormindfulness.nl/landelijk-mindfulness-symposium-19-mei-2017/

Locatie

De Lindenberg, huis voor de Kunsten
Ridderstraat 23
Nijmegen, 6511 TM
+ Google Maps