.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindful Opvoeden

5 juni @ 10:00 - 7 juni @ 17:30

€575

Van zaterdag 5 t/m maandag 7 juni 2021 geeft Joke Hellemans met assistent trainer Maryvonne Verkerke een 3-daagse nascholingsworkshop Mindful Opvoeden, voor Mindfulnesstrainers, (G)Gz-professionals, coaches, leraren en andere professionals die bekend zijn met de mindfulnessbeoefening.

In deze workshop raak je vertrouwd met het curriculum en de praktische toepassing van Mindful Opvoeden: een MBI [Mindfulness Based Interventie] gebaseerd op de MBSR en de MBCT,  in 2008 door Joke Hellemans en Susan Bögels ontwikkeld als 8-weekse training. Na het volgen van de workshop kun je deze 8-weekse training geven aan (G)GZ-professionals, coaches, leraren en andere professionals die bekend zijn met de mindfulnessbeoefening.

Het doel van de training is het cultiveren van een niet-reactieve houding in de opvoeding, waardoor de opvoedhouding en interventies vanuit wijsheid worden uitgevoerd, in plaats van uit oude gewoontes en patronen, die niet altijd zo adequaat zijn.

Gegevens

Begin:
5 juni @ 10:00
Einde:
7 juni @ 17:30
Kosten:
€575
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.instituutvoormindfulness.nl/data/docs/Mindful-Opvoeden-Nascholing-5-7-juni_0.pdf

Organisator

Instituut voor Mindfulness
Telefoon:
0592 24 22 71
E-mail:
info@instituutvoormindfulness.nl
Site:
www.instituutvoormindfulness.nl

Locatie

Conferentieoord De Poort
Biesseltsebaan 34
Groesbeek, 6561 KC
+ Google Maps
Telefoon:
024 - 397 1204
Site:
www.depoort.org