.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulness Based Cognitieve Therapie (MBCT)

22 oktober @ 10:00 - 24 oktober @ 17:30

€575

FGzPt geaccrediteerd (22 punten) + VGCt aangevraagd

Ingrid van den Hout en Joke Hellemans geven deze workshop van drie dagen voor MBCT. De nascholing is voor oud IvM studenten die zich willen verdiepen in de MBCT en voor mindfulnesstrainers die buiten het IvM een opleiding tot trainer in MBSR hebben gevolgd en zich in MBCT willen verdiepen. Deelnemers met een klinische achtergrond (o.a. psychologen, artsen, psychotherapeuten) zullen na deze training in staat zijn een MBCT-training onder supervisie aan te bieden.

Deze workshop staat volledig in het teken van de MBCT: theoretische verkenningen, zelf ervaren van de begeleiding van specifieke onderdelen van het MBCT curriculum, onderzoek van de relatie tussen ervaring en theorie, bespreking van aspecten van de begeleiding en het zelf begeleiden van de verschillende oefeningen. Theorie en onderzoek worden toegelicht: de ontstaansgeschiedenis van MBCT, de relatie met MBSR en cognitieve therapie, de theorie achter de werkzaamheid van MBCT en uitkomsten van effectonderzoek. Het MBCT curriculum wordt volledig behandeld en geoefend.

 

Gegevens

Begin:
22 oktober @ 10:00
Einde:
24 oktober @ 17:30
Kosten:
€575
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.instituutvoormindfulness.nl/data/docs/MBCT-nascholing-10-2021.pdf

Organisator

Instituut voor Mindfulness
Telefoon:
0592 24 22 71
E-mail:
info@instituutvoormindfulness.nl
Site:
www.instituutvoormindfulness.nl

Locatie

Conferentieoord De Poort
Biesseltsebaan 34
Groesbeek, 6561 KC
+ Google Maps
Telefoon:
024 - 397 1204
Site:
www.depoort.org