.
– Wil je een activiteit aanmelden voor de kalender? Log dan in en ga in Mijn VMBN naar Nascholingsagenda.
– De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulness Based Cognitieve Therapie

14 april @ 10:00 - 16 april @ 17:00

In deze 3 daagse workshop leer je het oorspronkelijke MBCT curriculum. We verdiepen ons in de oorspronkelijke theoretische basis hiervan, en zullen oefenen met de meditaties die speciaal voor deze module zijn ontwikkeld.
De MBCTmethode is al ruim 30 jaar ontwikkeld, en is onderbouwd door talloze onderzoeken. Hij is oorspronkelijk ontwikkeld ter preventie van recidiverende depressieve stoornissen, maar kan ook worden toegepast op veel andere stress-gerelateerde problemen. Docenten van het eerste uur Joke Hellemans en Ingrid van den Hout geven deze unieke en intensieve 3-daagse nascholing, helemaal in het teken van de MBCT Theorie en praktijk worden geintegreerd in de workshop. We onderzoeken de mentale conditioneringen als oorzaak van het in stand houden van depressieve en andere stress-gerelateerde stoornissen, en laten zien en ervaren hoe de MBCT hier een antwoord op geeft.

Deze cursus is geaccrediteerd voor de FGzPt ( 22 punten) en de VGCt (15 punten)

Gegevens

Begin:
14 april @ 10:00
Einde:
16 april @ 17:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.instituutvoormindfulness.nl/nascholingen/

Organisatoren

Gentleminds, Instituut voor Compassie
Joke Hellemans