.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulness Community | Online Studiegroep voor Mindfulnesstrainers

23 februari @ 19:30 - 7 september @ 21:00

Maandelijks kun je bij ons een nascholingswebinar volgen. Een verdieping voor je trainerschap, een mogelijkheid om te reflecteren op een specifiek onderwerp, en daarnaast ook een gelegenheid om vragen te stellen en collega’s te ontmoeten.

We horen graag wat jou als mindfulnesstrainer bezighoudt. Wat heb je nodig om je vak goed te kunnen uitoefenen? Welke vragen leven er bij je en op welk gebied? Waar loop je tegenaan in het werkveld en in je persoonlijk leven? Zoek je verbinding, verdieping, uitwisseling of kennis in jouw vakgebied? Wij komen graag in contact en ondersteunen je!

De webinars worden gegeven door een van onze docenten of door een extern aangetrokken professional.

Je kunt eenmalig een webinar volgen, of meerdere edities. Eén webinar kost 35 euro, een ‘strippenkaart’ voor zes edities kost 185 euro. Alle informatie lees je in de pdf-link bij de betreffende webinar. Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Voorafgaand aan de webinar ontvang je een deelnamelink in je mailbox.

 

Gegevens

Begin:
23 februari @ 19:30
Einde:
7 september @ 21:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.instituutvoormindfulness.nl/agenda/mindfulnesscommunity/

Organisator

Instituut voor Mindfulness
Telefoon:
0592 24 22 71
E-mail:
info@instituutvoormindfulness.nl
Site:
www.instituutvoormindfulness.nl

Locatie

Online