.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindfulness- wandelmidweek in de Belgische Ardennen

21 juni @ 08:00 - 25 juni @ 17:00

€585,

Deze reis is bestemd voor iedereen die wil kennismaken met mindfulness en / of hier verder in wil oefenen in groepsverband en van wandelen houdt. De groep wordt begeleid door Menno Bouter, die de mindfullness training zal geven. Marlies Rattink begeleidt de wandelingen en zal alle boodschappen doen. Menno en Marlies zullen zich samen over de maaltijden ontfermen.

Doordat alles inbegrepen (ook drankjes) heeft u deze week geen extra kosten.

Programma:

dag 1

Vandaag is een reisdag. Wij reizen per minibus van Boerakker in Groningen naar de Ardennen. Je kan meerijden vanuit het noorden en in de buurt van Den Bosch of nog ergens anders (opstapplaatsen gaan in goed overleg). We komen aan het eind van de middag aan op onze plek. Na het eten is er een korte inleiding en kennismaking met Mindfulness.

overnachting: Groepsherberg Heyd – Durbuy

dag 2 t / m 4

De komende 3 dagen zien er als volgt uit: na het ontbijt gaan we naar een mooie zaal op het terrein en zal Menno ons trainen in mindfulness. Dit zal ongeveer 3 uur duren. Daarna lunchen we gezamenlijk. Als het mooi weer is, kan dit buiten in de tuin. Na de lunch maken we een wandeling van ongeveer 2 tot 3 uur in de omgeving. In juni staan ​​de bermen volop in bloei. Daarna is het heerlijk relaxen in de tuin. Er is alle ruimte om je zelfs terug te trekken. We eten samen en dan is er ‘s avonds – voor wie dat nog wil -een uur voor mindfulness.

overnachting: Groepsherberg Heyd – Durbuy

dag 5

We verlaten na het ontbijt onze accommodatie en rijden weer noordwaarts. Als het goed is kijken we terug op een ontspannen gezellige week en genoeg handvatten om mindfulness in ons dagelijks leven te gebruiken.

Gegevens

Begin:
21 juni @ 08:00
Einde:
25 juni @ 17:00
Kosten:
€585,
Evenement Categorie:
Site:
http://www.vitaliteitdooraandacht.nl/event/mindfulness-wandelreis-belgische-ardennen-21-25-juni-2021/

Organisator

Vitaliteit door Aandacht
Telefoon:
0622812791
E-mail:
bouter@hotmail.com
Site:
www.vitaliteitdooraandacht.nl

Locatie

heyd
9362vh België + Google Maps
Telefoon:
0622812791