.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Najaarsretraite met Lot Heijke. Vijfdaagse stilteretraite in het teken van metta (vriendelijkheid).

18 oktober 2019 @ 17:00 - 23 oktober 2019 @ 14:00

€625,00

Retraite voor trainers en andere belangstellenden die zich gedurende vijf etmalen intensief willen bezighouden met de beoefening van mindfulness. We beginnen op vrijdagagavond en eindigen woensdag na de lunch en zijn in deze periode voornamelijk in stilte. We wisselen zitmeditatie af met loopmeditatie en yoga. De najaarsretraite staat dit jaar in het teken van de beoefening van metta, ofwel vriendelijkheid. 

Praktische informatie: het voormalige Emmausklooster te Velp (N-Br) is een prachtig plek in een verstilde omgeving die zich uitstekend leent om je een aantal dagen terug te trekken in de stilte. Er zijn diverse tuinen die zich ook goed lenen voor loopmeditatie.

Het programma is in de stijl van vipassanameditatie, met afwisseling van zit- en loopmeditatie, inleidingen en talks. Daaraan is nog mindful bewegen toegevoegd. Ook is er regelmatig gelegenheid om met de begeleidster uit te wisselen over de ervaring.

Voor wie?

Voorwaarde voor deelname is meditatie-ervaring, bij voorbeeld als basis de de 8-weekse mindfulnesstraining. Het programma kan als verdieping worden gevolgd, en ook als onderdeel van de (bij)scholingseisen van de mindfulness beroepsverenigingen. 

Begeleiding: Lot Heijke. Lot is een gecertificeerd Mindfulness trainer, opgeleid bij het Center for Mindfulness, en meditatieleraar. Zij werd in haar dhammastudie begeleid door Sylvia Boorstein.

Prijs is een vanaf prijs, zie voor meer informatie op de website van het evenement.

Gegevens

Begin:
18 oktober 2019 @ 17:00
Einde:
23 oktober 2019 @ 14:00
Kosten:
€625,00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.presentmind.nl/portfolio-view/mindfulness-najaarsretraite/

Organisator

Lot Heijke Mindfulness
Telefoon:
020-6854592
Website:
www.lotheijke.com

Locatie

Voormalig Emmausklooster
Basilius van Bruggelaan 4
Velp , 55363VA 
+ Google Maps
Telefoon:
06 - 24 54 77 11
Website:
http://www.avantspirit.nl