.
– Wil je een activiteit aanmelden voor de kalender? Log dan in en ga in Mijn VMBN naar Nascholingsagenda.
– De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Verdiepingstraining Mindfulness voor de Wereld

24 februari @ 10:00 - 20 april @ 17:00

€395

Hoe kun je omgaan met het nieuws over onze planeet – de temperatuur stijgt, soorten sterven uit, en als we zo doorgaan zit er straks meer plastic in de zee dan vis?

Hoe vervang je machteloosheid door hoop en een bijdrage die bij jou past? Hoe kun je nog genieten? Hoe vind je helderheid en rust, temidden van de ecologische crisis? De training Mindfulness voor de wereld helpt je hiermee op weg.

We werken aan de wereld vanuit de relatie met onszelf. Hierbij staan steeds centraal de drie mindfulnesskwaliteiten: kalmte, wijsheid en vriendelijkheid/compassie. Vanuit deze contemplatieve context kijken we onze wereld onder stress. Tegelijk cultiveren we dat wat het leven zo mooi maakt: vreugde, dankbaarheid en verwondering en onze relatie met de natuur. Van daaruit onderzoeken we jouw wensen en mogelijkheden om een bijdrage te leveren.

De training wordt verrijkt met inspirerende voorbeelden en er is ruimte voor uitwisseling, zodat we telkens kunnen ervaren dat we niet alleen staan in onze zorgzaamheid voor de wereld.

Het programma bestaat uit zes wekelijkse avondsessies online plus drie dagen (begin, midden, eind) op locatie.

Enkele sessiethema’s: ‘Realistische hoop’, ‘Genieten van de natuur’, ‘Gerust in onzekerheid’, ‘Wijze actie’, ‘De rijkheid van het leven’, ‘Een gouden toekomst’.

Gegevens

Begin:
24 februari @ 10:00
Einde:
20 april @ 17:00
Kosten:
€395
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
https://robbrandsma.nl/mindfulness-voor-de-wereld/

Organisator

Rob Brandsma
Telefoon:
06-21422433
E-mail:
info@robbrandsma.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Amsterdam