.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Trainer in balans, Groepsdynamiek & inquiry

16 mei @ 10:00 - 16:30

€89,95

Als MBSR trainer werk je voornamelijk met deelnemers in een groep. Een gesprek in een groep heeft een andere dynamiek dan bijvoorbeeld een tweegesprek en vraagt daarom om andere gespreksvaardigheden en -houdingen. Sommigen van ons hebben deze vaardigheden van nature in zich en kunnen moeiteloos schakelen tussen de verschillende deelnemers, fasen en processen. Niet iedereen beschikt over deze talenten en zouden graag meer tools en handvatten leren om een groep op een effectieve en prettige manier te kunnen begeleiden.

In de workshop ‘Trainer in balans’ groepsdynamiek en inquiry, word je als groeps(bege)leider meer bewust van de kwaliteiten die je kunt inzetten voor het werken met groepen. Het gaat om het ontwikkelen van een sensitiviteit in het contact. Wanneer je steeds beter leert deze sensitiviteit in jezelf aan te spreken, wordt het (bege)leiden van een groep een plezier waarin je veel van de ander en jezelf kunt opsteken.

Deze dag wordt gegeven door Barbara Buijten. Barbara is verbonden als docent bij de BalanSanté Mindfulness opleidingen. Daarnaast is ze verbonden aan Social Work opleidingen van Inholland en als hoofddocent aan de hbo-opleiding Counselling van Hogeschool NTI.

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€89,95
Evenement Categorie:
Website:
https://www.balansante.nl/trainer-in-balans-workshop/

Organisator

balansante
Telefoon:
0252676395
E-mail:
info@balansante.nl
Website:
www.balansante.nl

Locatie

nieuw venep
Madeliefstraat 14
Nieuw-Vennep, -kies een land- 2153 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0252676395
Website:
www.balansante.nl