.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomerweek Compassie & zelfcompassie (Module 1 & 2)

2 augustus @ 17:00 - 9 augustus @ 11:00

€875,00

De I AM compassieweek en zelfcompassieweek (MBST, mindfulness based self compassion training) is een bijzondere beleving. Je komt dichter bij jezelf en je groeit in verbondenheid met anderen. En je ontdekt dat liefde voor jezelf en je leven het allerbelangrijkste is als je gelukkig wilt zijn.

Tijdens deze week verblijf je in een prachtig kasteel met vijver in de Belgische Ardennen. ’s Ochtends kan je voor het ontbijt yoga volgen. In de voormiddag volg je de compassietraining en in de namiddag is er vrije tijd om te relaxen op het mooie domein of om de omgeving van Rochefort te verkennen. Na het avondeten is er nog de mogelijkheid een ontspannende meditatie te doen of iets anders…

Lees meer over de Compassie zomerweek

En je kan daar ook je trainersopleiding aan koppelen (Module 2)!

Lees hier meer over de module opleiding  tot trainer.

Inhoud over deze training

De I AM compassietraining neemt je mee in een reis doorheen de 4 hartkwaliteiten: liefdevolle vriendelijkheid, compassie, gelijkmoedigheid en gedeelde vreugde. Deze worden aangevuld door compassievol optimisme, dankbaarheid, vergeving, en waardegericht leven.

Je krijgt ook inzicht in het brein en het vermogen tot geluk. Zo wordt een basis gelegd voor een gelukkig en veerkrachtig leven. Je kan beter omgaan met de uitdagingen van iedere dag.

Centraal daarbij staat je eigen beste vriend worden. Een belangrijke steun, want het leven is niet altijd even gemakkelijk. En als je niet kunnen thuis komen bij jezelf, waar kan je dan wel thuiskomen? Dit is waar zelfcompassie om gaat.

De genoemde prijs is een vanaf prijs. Zie voor alle prijzen hier.

Meer lezen? 

Zelfcompassie in training en therapie. David Dewulf ( 2018, Lannoo Campus)

 

Gegevens

Begin:
2 augustus @ 17:00
Einde:
9 augustus @ 11:00
Kosten:
€875,00
Evenement Categorie:
Website:
https://aandacht.be/events/zomerweek-compassie-zelfcompassie/

Organisatoren

David Dewulf
Juul Hermkens

Locatie

Château Frandeux
Rue des Pèlerins 4
Frandeux, België
+ Google Maps
Telefoon:
0032(0)84-367439
Website:
http://www.chateaufrandeux.be