Ledendag en ALV maart 2021

De VMBN, dat ben jij!
Laat je horen in de ALV en zet de eerste stap naar een meer inclusieve VMBN,
26 maart!

Aanmeldformulier

te gebruiken voor de ALV én voor de Ledendag!

Ledendag: Diversiteit en Inclusie in ons DNA

Op 26 maart is de VMBN-Ledendag, in de vorm van een live stream vanuit De Balie.
Tijd: 10.45 – 12.00 uur
Het VMBN-bestuur is verheugd dat de Taskforce Diversiteit en Inclusie (D&I) invulling geeft aan deze editie van de Ledendag.
De dag geeft je inhoudelijke verdieping – deelname telt voor VMBN-leden als nascholing (1 dagdeel).

 

Wat is dat, diversiteit? Wij vullen dat ruim in en denken aan etnisch-culturele en sociaaleconomische diversiteit, talige en religieuze diversiteit, gender en LHBTQ, mensen met een beperking en mensen van alle leeftijdscategorieën.
Diversiteit is de maatschappelijke realiteit, maar daarvan zien we weinig terug in de mindfulnesswereld. Hoe kan dat? Hoe kunnen we daar verandering in brengen? En hoe kan mindfulness, wat kunnen wij als mindfulnesstrainers, bijdragen aan een meer inclusieve samenleving?

 

Amir Nazar is trainer Democratic Innovation, Diversity, Inclusion & Deep Democracy. Hij neemt ons mee in een levendige, verrassende, en leerzame workshop over individuele en collectieve bewustwording rond het thema. De eerste stap naar een meer inclusieve VMBN zetten we daarin létterlijk met elkaar, in de online privilege walk. De privilege walk helpt ons om nader tot elkaar te komen, elkaars verhaal en perspectief te leren kennen. Superactueel!

Luister naar wat Amir zelf vertelt over de workshop.

Kleine stappen zorgen voor grote veranderingen

– Shivan Shazad in: Code D&I

ALV

Alles wat je als VMBN-lid nodig hebt voor de ALV (agenda, jaarstukken, voorstel + FAQ vernieuwd Huishoudelijk reglement) vind je in het ledendeel van de website, tabblad ALV maart 2021.

Vragen over het vernieuwde Huishoudelijk reglement? Bekijk de FAQ. Nog meer vragen? Je kunt ze nog stellen t/m 15 maart of in het informatie-uurtje  op 16 maart. In de FAQ vind je bovenaan hoe dat werkt.
We starten om 9.30 uur.

Ben jij er ook bij?

  • De ALV en de Ledendag vinden beide online plaats. Ook dit jaar kun je ervoor kiezen enkel bij de ALV of de Ledendag aanwezig te zijn, of je bij beide aan te sluiten.
  • De ALV is kosteloos en alleen voor VMBN-leden toegankelijk. Na aanmelding ontvang je, uiterlijk een dag van tevoren, een e-mail met de Zoom-link voor de ALV.
  • Bij de Ledendag heten we naast de leden van VMBN ook VVM-leden van harte welkom!
  • De kosten voor de Ledendag zijn 25 euro. Na aanmelding en betaling ontvang je, uiterlijk een dag van tevoren, een e-mail met de Zoom-link voor de Ledendag.
  • Let op: wanneer je je voor de ALV én de Ledendag opgeeft, ontvang je dus 2 aparte links.
Wij hopen natuurlijk je te mogen ontmoeten op 26 maart!

Aanmeldformulier

te gebruiken voor de ALV én voor de Ledendag!