Actief voor de VMBN

Wil je actief worden in de VMBN?

De drijvende kracht achter onze vereniging is de inzet van onze leden. Wij groeien snel en daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan het bestuur of een commissie, werkgroep of taskforce.

Als je belangstelling hebt, stuur dan een e-mail naar ons secretariaat. Geef aan op welk gebied je actief zou willen worden binnen de VMBN. Vermeld erbij hoe en wanneer je bereikbaar bent en sluit eventueel je cv bij. Natuurlijk ben je ook zeer welkom om te reageren op een van onderstaande vacatures.

Dank je wel!

Vacatures

Werkgroep Positionering VMBN (in oprichting): lobbyist

De VMBN wil de samenwerking met het externe mindfulnessnetwerk, met onder meer zorgverzekeraars en werkgevers, verstevigen en uitbreiden. We zoeken hiervoor een of meer bevlogen lobbyisten die mindfulness een warm hart toedragen, bekend zijn met het netwerk en hierin een actieve rol willen vervullen. Interesse? Voor meer info kan je contact opnemen met bestuurslid Frodo de Valk. Voor deze vacature hoef je geen VMBN-lid te zijn.

Communicatiecommissie: marketing- en communicatietalent

Onze vereniging en ons gedachtegoed verdienen betere online zichtbaarheid. Wat als jij het verschil ook ECHT kan maken? Dan biedt de VMBN jou als marketing- en communicatiemedewerker die uitdaging (2 uur per week voor 1 jaar)!
Lees alles over deze vacature. Voor aanvullende informatie en aanmelden kan je terecht bij onze beleidsmedewerker Carien Olbers.
Ben je niet zelf de juiste persoon maar weet je een geschikte kandidaat? Attendeer die dan op deze vacature! Dat mag ook een niet-lid zijn.

Toelatingscommissie: lid

In een team van drie personen behandelen wij de aanvragen van kandidaten die in aanmerking willen komen voor het lidmaatschap van de VMBN (categorie 1, categorie 2 of aspirant-lidmaatschap). Daarnaast beoordeelt de commissie herzieningsverzoeken van leden die hun lidmaatschap van bijvoorbeeld categorie 2 naar categorie 1 willen omzetten. 
Verder kunnen leden en opleiders bij de commissie terecht met vragen over de toelatingseisen.

Wat vragen we van jou?

  • een objectief oordelend vermogen
  • openstaan voor argumenten en deze kunnen wegen,
  • goede communicatieve vaardigheden in de samenwerking.

Heb je belangstelling voor deze taak? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar het secretariaat van de VMBN.