EAMBA-Exchange

Member Countries EAMBA

De VMBN is aangesloten bij de EAMBA (European Associations for Mindfulness). Dit Europese netwerk van mindfulnessverenigingen ondersteunt en stimuleert de dialoog en samenwerking tussen verenigingen van mindfulnesstrainers (MBSR, MBCT en andere evidence-based MBP’s) in Europa.

Als individueel VMBN-lid ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het uitwisselingsplatform EAMBA-Exchange. In deze groep kun je als (internationale) collega’s elkaar ontmoeten, inspireren en kennis delen.

EAMBA bijeenkomsten

De deelnemers aan EAMBA-Exchange dragen zelf de gespreksonderwerpen aan. Het Exchange-team organiseert en faciliteert de (online) bijeenkomsten en nodigt steeds een paar collega’s uit die extra thuis zijn in het te bespreken onderwerp. Elke maand zijn er twee bijeenkomsten van maximaal een uur op een woensdagnamiddag (17.00-18.00 of 19.00-20.00 uur). Je kunt je per (losse) bijeenkomst aanmelden. Voertaal is Engels.

Meer informatie en het programma voor de komende maanden vind je op de https://www.eamba.net/community/eamba-exchange. Je kunt daar ook aanmelden voor deelname.

Ben je VMBN-lid en heb je belangstelling voor het werk en de activiteiten van EAMBA, meld je dan aan voor de nieuwsbrief van EAMBA. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van aankomende bijeenkomsten.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met het Exchange-team via exchange@eamba.net. Dat kan in het Engels maar ook in het Nederlands. Je bent van harte welkom.

Het EAMBA-Exchange service team bestaat uit: Mirka Kolmaga Białobrzeska – Eugenio Correnti – Jaroslav Chyle – Katleen Van der Gucht – Teresa Ranieri – Katharina Mullen.

Maak het jezelf gemakkelijk en registreer je voor de EAMBA-updates via deze directe link. Je bent ook van harte welkom om je aan te melden voor de EAMBA Linkedin Group.