Ad van Knippenberg

De MindfulnessFabriek Eindhoven
Fysiotherapeut (niet-BIG-geregistreerd), Ademtherapeut, Mindfulnesstrainer/therapeut
Hoogstraat 301
5654 NB Eindhoven

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overige werkvelden
individuele trainingen
chronische klachten
overheid
wetenschap
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
06-13184521
E-mail
Website

Na vele jaren te hebben gewerkt als fysiotherapeut en paramedisch adviseur bij Zorgverzekeraar VGZ, heb ik na een burnout in 2011 het roer omgegooid. Mindfulness heeft mij geholpen om meer rust te vinden in mijn hectisch bestaan. Hier plukken mijn partner, onze dochters Sara, Sofie, Julia en Eva en ik nog elke dag de vruchten van.

Inmiddels ben ik al jaren actief als mindfulnesstrainer/therapeut en ademtherapeut. Ik richt mij tot mensen die vastlopen in het drukke bestaan en op zoek zijn naar concrete handvatten en inzichten. Anders leren omgaan met mentaal en fysiek ongemak kan iedereen leren! Het vergt wel een gezonde dosis moed, geduld, doorzettingsvermogen en mildheid. Een veilige en inspirerende leeromgeving telt ook mee: De Pastorie, Hoogstraat 301 .

Ik breng de trainingen zonder enige vorm van spiritualiteit of overtuiging. Daar waar het kan, breng ik enige luchtigheid en humor in. Mijn deelnemers waarderen mijn trainingen via Google-reviews met een 4,9 (op schaal van 5; ruim 30 reviews). De Mindfulnessfabriek wordt via Kiyoh/MindfulnessFabriek gewaardeerd met een 9,1 (ruim 800 beoordelingen): 99% beveelt De MindfulnessFabriek aan!

Om je leerproces te ondersteunen ontvang je een geïllustreerd handboek, audio- en videobestanden en een powerpointpresentatie.

 

Steeds meer werkgevers en vele zorgverzekeraars vergoeden mindfulness!

Meer weten of aanmelden: kijk op mindfulnessfabriek.nl/eindhoven#agenda

Of mail naar: ad@mindfulnessfabriek.nl

Of bel: 06-13184521

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.