Alice Read

De Mindfulnesspraktijk
Mindfulnesstrainer
Jan ter Gouwweg 44
1412 HB NAARDEN

Centrum voor Mindfulness
Mindfulnesstrainer
Raadhuisstraat 15
1016 DB AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
chronische klachten
individuele trainingen
Contact
06-20364892
E-mail
Website

Mijn naam is Alice Read, ik ben getrouwd met Richard en moeder van 3 kleine kinderen. De afgelopen jaren heb ik diverse commerciële leidinggevende posities bekleed binnen retail. Ik hou van de snelheid en dynamiek van retail, het nadenken over lange termijn visie en implementatie. Strategie in actie! Ik combineer analyse en intuïtie om te doorgronden waar het werkelijk om gaat. Binnen deze commerciële werkomgeving  heb ik vele (management) trainingen gevolgd. Maar nooit zo’n impactvolle training als de 8-weekse mindfulnesstraining!

Mindfulness heeft mij meer inzicht gegeven in mijn automatische patronen. Ik laat mij minder meeslepen door mijn gedachten en sta dichter bij mezelf en mijn gevoel. Ik ervaar mijn leven daardoor als veel minder hectisch en geniet meer van de dingen die ik doe. 

Sinds mindfulness op mijn pad is gekomen, wil ik dit graag overbrengen aan anderen en bereikbaar maken voor iedereen. Ik geef de mindfulnesstraining vanuit mijn eigen ervaring als leidinggevende in organisaties in combinatie met een druk (gezins)leven. Nuchter, praktisch, concreet en vanuit de kracht van de deelnemer.  Zowel voor groepen als individueel. Ik geef deze training in mijn eigen praktijk in Naarden, en ben ook verbonden aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Daar geef ik Mindfulness trainingen aan bedrijven. 

Meer info op www.demindfulnesspraktijk.nl of www.centrumvoormindfulness.nl

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.