Andrea Bergström

2beMindful
trainer Mindfulness, coach en Tai Chi docent
Centrum voor Welzijn en Gezondheid, Het Haagje 109
7902 LD Hoogeveen

2beMindful
trainer Mindfulness, coach en Tai Chi docent
Meteorenlaan 34
7904 CC Hoogeveen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
arbeid en gezondheid
onderwijs
Contact
06 - 16 20 05 67
E-mail
Website

Andrea Bergstrom, gecertificeerd mindfulnesstrainer, coach en Tai Chi docent
2beMindful

′ Naast beweging is er aandachtig stil staan′.     

Meditatie en yoga hebben sinds de jaren 80 een belangrijke plaats in mijn leven: het hielp mij om tot rust te komen. In 2009 maakte ik kennis met Mindfulness en raakte ik enthousiast over deze training. Mindfulness bracht voor mij yoga en meditatie op een waardevolle manier bij elkaar.
De beoefening van Mindfulness heeft de kwaliteit van mijn leven verbeterd. Ik kan beter met stress over weg, ervaar meer ruimte, meer keuzevrijheid en geniet van ′de kleine dingen′.
De opleiding tot trainer heb ik gevolgd bij de hogeschool te Utrecht (2011). Daarna heb ik de opleiding tot Compassietrainer (MBCL) gevolgd bij Frits Koster en Erik van den Brink (2013). Regelmatig volg ik nascholingen en retraites.

Ik geef trainingen in Mindfulness en Compassie individueel en in groepsverband in Hoogeveen en omgeving. De groepsgrootte ligt tussen de 5 en 12 deelnemers. Naast zelfstandig trainer werk ik als Tai Chi docent en coach vanuit mijn eigen praktijk 2beMindful.

Heb je belangstelling voor het volgen van een individuele of groepstraining? Kijk dan op mijn website voor meer informatie: www.2bemindful.nl

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Drenthe.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Drenthe.