Anne Wolfs

Kwestie van Aandacht
Mindfulnesstrainer | Yogadocent | ACT coach
Gasthuisstraat 3
6411KD HEERLEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
chronische klachten
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
06-50221650
E-mail
Website

Wanneer je een mindfulnesstraining gaat volgen in een groep of individueel wil je je graag op je gemak voelen zodat de grond veilig voelt. Daarom vast wat meer over mij, voel je vrij om contact op te nemen.

Mijn werk als coach en mindfulnesstrainer ervaar ik als een bijzonder proces. Ik geniet van het continue onderzoek en de ervaringen die ik tegenkom. Mijn eigen beoefening en belichaming van mindfulness, yoga en ACT staan centraal en is de essentie van mijn werk.

Ik ben de oprichter en eigenaar van Kwestie van Aandacht. Een gaaf initiatief dat steeds in het centrum van Heerlen. Kwestie van Aandacht is een tastbare manifestatie van mijn visie op de behoeftes in de huidige maatschappij.

Ik ben mindfulness trainer, ACT coach en yogadocent. Met mijn kennis binnen het vakgebied ga ik continu op zoek naar de balans tussen het weten en het ervaren. Ik sla een brug tussen twee werelden. De rationele, concrete maatschappij en de holistische visie dat alles met elkaar samenhangt. Het is mijn doel om mensen te begeleiden en faciliteren om gelukkiger te worden. In de afgelopen jaren heb ik training en coaching gegeven aan uiteenlopende doelgroepen en mensen. Trainingen met open inschrijvingen en specifiekere doelgroepen zoals;onderwijzers; teams binnen bedrijven; coaches; ondernemers; cliënten binnen het kader van de GGZ. Ook de hulpvraag voor coaching was uiteenlopend. Telkens merkte ik de kracht van aandacht, mindfulness en ACT.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.