Annelies Blom

Blomcoaching.nl
adviseur | trainer | coach
De Vrede 13
1911 JV UITGEEST

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overige werkvelden
individuele trainingen
overheid
wetenschap
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
06-24447688
E-mail
Website

Mindfulnesstraining heeft me geleerd regelmatig mijn innerlijke weerbericht te checken, niet zo streng te zijn voor mezelf of als een stresskip door te drammen.

Voor mij is mindfulnessbeoefening iets wezenlijks. Het houdt me nuchter en met beide voeten op de grond. Als trainer kan ik je faciliteren om dit zelf ook te ontdekken en dat doe ik graag.

 

Eerder heb ik o.a. sociologie (arbeid & organisatie) gestudeerd, advieswerk gedaan en groepen getraind in leiderschapsvaardigheden.

In Uitgeest heb ik een praktijk voor coaching en training. Voor mensen die in werksituaties of privé worstelen met teveel spanning of stress en zoeken naar een passende oplossing. Ook werk ik samen met ervaren collega′s in de regio. We bieden mindfulness incompanytraining specifiek afgestemd op de werksituatie en op vragen vanuit de organisatie. Hiervoor ben ik aanvullend gecertificeerd.

Meer ervaringen lees je op de website.

Agenda

 • Mindfulnesstraining

  UITGEEST
  Start op: 13-05-2019

  8-weekse MBSR/MBCT Mindfulnesstraining in Uitgeest. Belangrijkste resultaten van een training zijn:

  – dat je minder lichamelijke en psychologische klachten ervaart;- dat je leefstijl in positieve zin is veranderd; – dat je gemakkelijker kunt ontspannen; – dat je een positiever zelfbeeld en beeld van de omgeving hebt; – dat de kwaliteit van je leven is verbeterd.

  Hoe andere deelnemers deze training hebben ervaren lees je hier

  Informatie / aanmelden: E-mail

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.