Breda Smej Dhont

Leaves&Roots
Mindfulness trainer, Creatief tharapeut beeldend
Grote Kruisstraat 24 A
9712 TT GRONINGEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
chronische klachten
onderwijs
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
overige werkvelden
Contact
0614170080
E-mail
Website

Welkom, leuk om mij aan je voor te stellen. 

Mijn naam is Bree Smej en ik ben Mindfulness en Compassie trainer. In de wintermaanden ben ik te vinden in Groningen en Leeuwarden, in de zomermaanden woon en werk ik in Slovenië.

Door de mindfulness training heb ik zelf mogen ervaren hoe mijn altijd drukke en bezorgde mind tot rust kwam en hoe daardoor meer helderheid en kalmte ontstond. Omdat ik dit zelf meegemaakt heb, kan ik tijdens de training naast je staan en een open en veilige sfeer creëren, waarin de persoonlijke ontwikkeling van toelaten, ervaren en leren mogelijk is. 

Ik geef trainingen zowel individueel als aan groepen. In de wintermaanden bij DeMindfulnessFabriek in Groningen en Leeuwarden, in zomermaanden in Slovenië. Daarnaast ben ik het hele jaar door beschikbaar voor individuele ONLINE TRAINING.

In Slovenië kan je naast Individuele of Duo INTENSIVES (8-weekse MBSR in 6 dagen) ook diverse retraites volgen waarbij ontspannen, resetten en herstellen op de voorgrond staat – ook geschikt als je kennis wilt maken met Mindfulness of je Mindfulness beoefening wilt opfrissen en verdiepen.  Op leavesandroots kan je meer er over lezen. 

In mijn werk als trainer combineer ik de kracht van Mindfulness met mijn jarenlange ervaring in de hulpverlening en in het geven van cursussen op het gebied van stressreductie en ontspanning. De deelnemers beschrijven mijn werkwijze als warm, helder en betrokken.

Ik kijk er naar uit je in mijn volgende training te ontmoeten. 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.