Christel Zwemmer-Dekker

Christel Zwemmer, Outdoor Lifecoaching en Mindfulness & Compassie trainingen
Outdoor Lifecoach, Mindfulness en Compassie trainer
Zinneveltlaan 21
2082 GR SANTPOORT-ZUID

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
psycho-sociale oncologie
overheid
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0651344397
E-mail
Website

Agenda

 • Compassietraining

  Badhoevedorp
  Start op: 12-04-2019

  Zelfcompassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf. Dat klinkt als iets heel normaals, toch hebben velen van ons daar moeite mee. Onze innerlijke criticus is sterk. Juist op momenten dat we het toch al moeilijk hebben. Een ander die het moeilijk heeft steunen we graag maar onszelf geven we hierbij eerder nog eens op ons kop. De prijs hiervan is verlies aan plezier en soms klachten als verbittering, piekeren, angst of somberheid.

  we hebben als mensen heel wat neigingen die ervoor zorgen dat we onnodig hard zijn voor onszelf. Wat de reden hiervan ook is: het staat ons levensgeluk in de weg. En zo bezien is iedereen gebaat bij wat meer compassie voor zichzelf.

  Treat yourself as you treat a good friend. Kirstin Neff.

  De 8 weekse Mindful Zelfcompassie training is ervaringsgericht. Een zelfcompassie training is een mooi vervolg op een mindfulness training. Het is echter niet verplicht om die gevolgd te hebben.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  bloemendaal
  Start op: 15-05-2019

  Zelfcompassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf. Dat klinkt als iets heel normaals. Toch hebben velen van ons daar moeite mee. Onze interne criticus is sterk. Juist op momenten dat we het toch al moeilijk hebben. Een ander die het moeilijk heeft geven we graag steun - maar onszelf geven we hierbij eerder nog eens op de kop. De prijs hiervan is verlies aan plezier en soms klachten als verbittering, piekeren, angst of somberheid.

  Gelukkig kun je vriendelijkheid, mildheid en (zelf)compassie trainen. De compassietraining is voor iedereen die kwaliteit aan zijn/haar leven wil toevoegen. Deze ervaringsgerichte training is wetenschappelijk onderzocht en effectief gebleken.

  Data en tijden: woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. 15 mei, 22 mei, 29 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli en de stiltebijeenkomst op zondag 2 juni van 10.00 tot 15.00 uur.

  Investering: De training kost € 450. Nu met € 50 korting omdat de praktijk Christel Zwemmer 5 jaar bestaat! Dit bedrag is inclusief telefonisch intakegesprek, trainingsmateriaal, koffie/thee tijdens iedere sessie en een stiltebijeenkomst op zondag 2 juni.

  Locatie: De Vertelschuur, Krullenlaan te Bloemendaal.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.