Christel Zwemmer-Dekker

Christel Zwemmer, Outdoor Lifecoaching en Mindfulness & Compassie trainingen
Outdoor Lifecoach, Mindfulness en Compassie trainer
Zinneveltlaan 21
2082 GR SANTPOORT-ZUID

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
psycho-sociale oncologie
overheid
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0651344397
E-mail
Website

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  Badhoevedorp
  Start op: 01-03-2021

  Deze 8-weekse Mindfulness training is een aandachttraining, waarin we werken aan het vergroten van de vaardigheid om met open aandacht in het hier en nu te blijven, zonder oordeel. We leren om gewoon aanwezig te zijn bij wat er zich in het moment voordoet, zonder er iets aan te hoeven veranderen. Deze training is geen theoretische, maar een praktische training. Voor het trainen van een vaardigheid, is oefening nodig. Vaste onderdelen van iedere sessie zijn dan ook:ï‚· bespreking van de huiswerkervaringen (je oefent dagelijks thuis gedurende de 8 weken)ï‚· begeleide aandacht- en concentratieoefeningen (liggend, zittend, lopend, bewegend)

  Mindfulness is niet ingewikkeld, maar om ingesleten patronen te herkennen en te doorbreken zul je dagelijks je bewustzijn moeten trainen. Deze mindfulness training helpt je hierbij. Samen met een kleine groep gelijkgestemden train je 8 weken lang je bewustzijn.

  Data en tijden: maandagavond van 19.00 - 21.30 uur

  Locatie: De Bosgroep, Akerdijk 235, 1171 RA Badhoevedorp

  Investering: € 459,00 inclusief intakegesprek, cursusmateriaal.

  Kijk op mijn website voor meer informatie en/of aanmelding www.christelzwemmer.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Velserbroek
  Start op: 05-03-2021

  Zelfcompassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf. Dat klinkt als iets heel normaals. Toch hebben velen van ons daar moeite mee. Onze interne criticus is sterk. Juist op momenten dat we het toch al moeilijk hebben. Een ander die het moeilijk heeft geven we graag steun - maar onszelf geven we hierbij eerder nog eens op de kop. De prijs hiervan is verlies aan plezier en soms klachten als verbittering, piekeren, angst of somberheid.

  Gelukkig kun je vriendelijkheid, mildheid en (zelf)compassie trainen. De compassietraining is voor iedereen die kwaliteit aan zijn/haar leven wil toevoegen. Deze ervaringsgerichte training is wetenschappelijk onderzocht en effectief gebleken.

  Net als bij de Mindfulness training is de compassie training ervaringsgericht. De compassietraining beslaat tevens een periode van 8 bijeenkomsten plus een stiltebijeenkomst.

  Data en tijden: vrijdagochtend van 9.30 - 12.00 uur

  5, 12 en 19 maart, 2, 9 en 23 april, 7 mei en 21 mei. De stiltebijeenkomst vindt op een natuurlijke plek omgeving Velserbroek plaats.

  Locatie: Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6, 1991 AD Velserbroek

  Investering: De training kost € 459,00. Dit bedrag is inclusief telefonisch intakegesprek, trainingsmateriaal. Aanmelden en/of meer informatie via www.christelzwemmer.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.