Christel Zwemmer-Dekker

Christel Zwemmer, Outdoor Lifecoaching en Mindfulness & Compassie trainingen
Outdoor Lifecoach, Mindfulness en Compassie trainer
Zinneveltlaan 21
2082 GR SANTPOORT-ZUID

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0651344397
E-mail
Website


Werkveld(en)
psycho-sociale oncologie, overheid, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, individuele trainingen, overige werkvelden

In april 2014 ben ik gestart met mijn coachingspraktijk. Ik coach vanuit passie mensen, die door welke situatie of omstandigheid dan ook uit balans zijn geraakt. Vanuit respect, rust en compassie voor mens en natuur begeleid ik mensen in het herstellen van balans tussen draagkracht en draaglast. Door het voorhouden van de natuur als spiegel, maak ik de vertaalslag voor je van wat er in het hier en nu wel is, in plaats van wat er niet is. Tevens zal ik je uitdagen jouw grenzen op te zoeken en letterlijk van jouw gebaande pad af te gaan, controle los te laten en mee te bewegen met alles dat zich op het moment aandient.

Eind 2016 ben ik getroffen door borstkanker. Hierdoor heeft het jaar 2017 voor mij in het teken van ziek zijn en herstel gestaan. Met compassievolle zelfzorg heb ik weer balans in mijn leven en weet ik als geen ander hoe belangrijk Mindfulness, (zelf)compassie, liefdevolle begeleiding en de helende kracht van de natuur is.

De afgelopen tien jaar ben ik via scholing gecertificeerd tot Outdoor Lifecoach, Mindfulness (categorie 1) en Mindful Zelfcompassie trainer. Daarnaast heb ik diverse bijscholing genoten zoals: NLP Practioner- en Masteropleidingen, systemisch werken, Energetisch Lichaamswerk, Mindfulness voor ouderen, vitaliteitscoaching en yoga docentenopleidingen: Restorative Yoga, Yin Yoga, iRest Yoga Nidra. Momenteel volg ik bijscholing op het gebied van persoonlijkheidspsychologie, loopbaancoaching, chakra psychologie en TRE (trauma release exercises).

De mindfulness (MBSR en MBCT) en mindful zelfcompassietrainingen geef in in Badhoevedorp, Haarlem, Overveen en Velserbroek.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.