Christel Zwemmer-Dekker

Christel Zwemmer, Outdoor Lifecoaching en Mindfulness & Compassie trainingen
Outdoor Lifecoach, Mindfulness en Compassie trainer
Zinneveltlaan 21
2082 GR SANTPOORT-ZUID

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
psycho-sociale oncologie
overheid
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0651344397
E-mail
Website

In april 2014 ben ik gestart met mijn coachingspraktijk. Ik coach vanuit passie mensen, die door welke situatie of omstandigheid dan ook uit balans zijn geraakt. Vanuit respect, rust en compassie voor mens en natuur begeleid ik mensen in het herstellen van balans tussen draagkracht en draaglast. Door het voorhouden van de natuur als spiegel, maak ik de vertaalslag voor je van wat er in het hier en nu wel is, in plaats van wat er niet is. Tevens zal ik je uitdagen jouw grenzen op te zoeken en letterlijk van jouw gebaande pad af te gaan, controle los te laten en mee te bewegen met alles dat zich op het moment aandient.

Eind 2016 ben ik getroffen door borstkanker. Hierdoor heeft het jaar 2017 voor mij in het teken van ziek zijn en herstel gestaan. Met compassievolle zelfzorg heb ik weer balans in mijn leven en weet ik als geen ander hoe belangrijk Mindfulness, (zelf)compassie, liefdevolle begeleiding en de helende kracht van de natuur is.

De afgelopen tien jaar ben ik via scholing gecertificeerd tot Outdoor Lifecoach, Mindfulness (categorie 1) en Mindful Zelfcompassie trainer. Daarnaast heb ik diverse bijscholing genoten zoals: NLP Practioner- en Masteropleidingen, systemisch werken, Energetisch Lichaamswerk, Mindfulness voor ouderen, vitaliteitscoaching en yoga docentenopleidingen: Restorative Yoga, Yin Yoga, iRest Yoga Nidra. Momenteel volg ik bijscholing op het gebied van persoonlijkheidspsychologie, loopbaancoaching, chakra psychologie en TRE (trauma release exercises).

De mindfulness (MBSR en MBCT) en mindful zelfcompassietrainingen geef in in Badhoevedorp, Haarlem, Overveen en Velserbroek.

Agenda

 • Compassietraining

  Bloemendaal en Overveen
  Start op: 24-09-2021

  Mindful Zelfcompassie 8 weekse training: Zelfcompassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf. Dat klinkt als iets heel normaals. Toch heb-ben velen van ons daar moeite mee. Onze interne criticus is sterk. Juist op momenten dat we het toch al moeilijk hebben. Een ander die het moeilijk heeft geven we graag steun - maar onszelf geven we hierbij eerder nog eens op de kop. De prijs hiervan is verlies aan plezier en soms klach-ten als verbittering, piekeren, angst of somberheid.Gelukkig kun je vriendelijkheid, mildheid en (zelf)compassie trainen. De compassietraining is voor iedereen die kwaliteit aan zijn/haar leven wil toevoegen. De training is wetenschappelijk onder-zocht en effectief gebleken.Deze ervaringsgerichte training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltebijeenkomst van 4 uur. De training maakt gebruik van geleide meditaties, informele beoefening, groepsgesprekken en huiswerkopdrachten. De sessies zijn van 13:30 t/m 16:00 uur. Sessies 1-4 (24/9, 1/10, 8/10 en 29/10) Sessies 5-8 (5/11, 12/11, 26/11 en 3/12) Stiltebijeenkomst is op een nog nader te bepalen dag van 11:00 tot 15:00 uur. De training kost € 459. Dit bedrag is inclusief telefonisch intakegesprek, trainingsmateriaal, koffie/thee. Locaties: Bloemendaal en Overveen.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBSR

  Badhoevedorp
  Start op: 04-10-2021

  Mindfulness is het doelbewust opmerken van dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen. Het is een manier om bewuster en meer ontspannen in het leven te staan. TrainingIn de training, die is ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn, leren mensen hun eigen kracht in te zetten om anders met zichzelf, met stress, pijn en vermoeidheid om te gaan. In de training is boeddhistische filosofie met westerse psychologische inzichten verenigd. Deze 8-weekse Mindfulness training is een aandachttraining, waarin we werken aan het vergroten van de vaardigheid om met open aandacht in het hier en nu te blijven, zonder oordeel. We leren om gewoon aanwezig te zijn bij wat er zich in het moment voordoet, zonder er iets aan te hoeven veranderen.

  Data en tijdenDe training start op maandag 4 oktober van 19:00 tot 21:30 uur.De daaropvolgende bijeenkomsten zijn 11/25 oktober, 1/15/29 november en 6/13 december. De stilteochtend is op zondag 7 november van 09:00 tot 12:30 uur.

  Locatie: De Bosgroep, Akerdijk 235, 1171 RA Badhoevedorp

  Investering: de training kost € 459,00 inclusief intakegesprek, cursusmateriaal en thee tijdens iedere sessie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.