Corine Lepoutre

Corine Lepoutre | Mindful Academy
Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT, Heartfulnesstrainer, Coach
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Corine Lepoutre | Mindful Academy
Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT, Heartfulnesstrainer, Coach
Heufkensweg 6
5403 PJ Uden

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
overige werkvelden
Contact
06-53929599
E-mail
Website

Corine Lepoutre is mindfulness trainer en mindful coach. Ze gebruikt kennis en vaardigheden die ze in de loop van het leven heeft opgedaan. Zo heeft ze bij de publieke omroep gewerkt als programmamaker, heeft veel van de wereld gezien als reisjournalist, kent het bedrijfsleven als communicatie adviseur en was docent communicatie op het HBO. Haar focus ligt nu op mindfulness. Corine wil zoveel mogelijk mensen, zowel particulier als in het bedrijfsleven, laten kennismaken met de positieve effecten van het beoefenen van aandachttraining. De Mindful Academy geeft trainingen op verschillende locaties in de Randstad en midden Nederland en verzorgt ook retraites. Naast mindfulness trainer is Corine Lepoutre freelance hoofdredacteur van Tijdschrift voor Yoga.

Corine Lepoutre: "Toen ik in aanraking kwam met mindfulness werd ik getroffen door de eenvoud en de kracht ervan. Mindfulness heeft een omslag in mijn eigen leven betekent. Mindful leven is aandacht hebben voor wat er hier en nu gebeurt, genieten van het moment, dingen opmerken, openstaan voor je eigen ervaringen en de wereld om je heen met alles wat er is. Door de aandacht bewust te sturen neem je afstand van onbewuste gedachten en ben je slagvaardiger. Er ontstaat ruimte en helderheid. Als mindfulness trainer wil ik mensen helpen inzicht te krijgen in hun gewoonten, zodat zij een betere balans vinden, minder piekeren en stress ervaren, gelukkiger worden en bewuster keuzes maken, zowel privé als op het werk." 

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  Delft
  Start op: 12-09-2022

  INHOUD VAN DE 8-WEEKSE TRAINING

  Tijdens de training leer je je eigen ‘automatische piloot’ herkennen, je leert omgaan met hindernissen in je leven en je bewust te zijn van je ademhaling.Ook leer je aanwezig te zijn bij wat zich afspeelt op het moment, het toe te laten en er mee om te gaan. Je krijgt aanwijzingen over hoe je je gedachten kunt sturen en hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen.Uiteindelijk is het belangrijk dat je het geleerde ook in de praktijk kunt brengen, zodat je in toekomstige stressvolle situaties gebruik kunt maken van de vaardigheden die je tijdens de mindfulness training hebt opgedaan.

  • De training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur.
  • De vaardigheden worden ook thuis geoefend en nemen ongeveer een half uur tot een uur per dag in beslag.
  • Tijdens de schoolvakanties is er geen training.
  • Voorafgaand aan de training vindt er een (telefonische) intake plaats.
  • De groep bestaat uit minimaal maximaal 7 deelnemers.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.