Desiree Schneider

DesireeSchneider.com
mindfulness trainer, coach, mediator
Rozengracht 105 D2
1016LV Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
overheid
chronische klachten
individuele trainingen
Contact
0621571357
E-mail
Website

Ik heet Desiree Schneider (1966) en heb 15 jaar professioneel op nationale en internationale podia gedanst. Sinds 2001 werk ik als (mindfulness) trainer en coach voor persoonlijke effectiviteit, communicatie en samenwerkingsvraagstukken.

Op mijn vijftiende begon ik de zoektocht naar methodieken om mijn bewustzijn te ontwikkelen en aandacht te geven aan het hier en nu. Ik had gereedschap nodig om op topniveau te kunnen presteren; om mijn vak, in de schijnwerpers als danseres, aan te kunnen en uit te balanceren. Heel praktisch.
Vele retraites, onderwijs, studie- en oefenuren verder, beoefen en studeer ik sinds 1995 Tibetaans boeddhisme.

Juist omdat ‘aandacht trainen’ zo eenvoudig lijkt, vond en vind ik het altijd van groot belang het onderwijs dicht bij de bron te halen; zo authentiek en zuiver mogelijk.
Ik ben opgeleid tot trainer MBSR aan het Instituut voor Mindfulness. Voor meer informatie over mijn achtergrond zie hoofdstuk ‘wie is Desiree Schneider?’ op www.desireeschneider.com

De eerstvolgende training in Amsterdam (Centrum de Roos) start in april a.s. Voor meer informatie zie hoofdstuk ‘stilte: aandachttraining’ op www.desireeschneider.com of neem rechtstreeks contact met mij op via info@desireeschneider.com of 06-21571357.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.