Dirk Hazelhoff

Hazelhoff
mindfulnesstrainer
2102 XK Heemstede

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
chronische klachten
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0610649132
E-mail
Website

Sinds 2012 geef ik mindfulnesstrainingen - eerst als trainer cat.2 - inmiddels ben ik volledig gecertificeerd. Ik heb diverse bijscholingen gevolgd, waaronder die voor individuele mindfulnesstraining. Voorheen (1980-2017) was ik fysiotherapeut, merendeels werkzaam in de antroposofische gezondheidszorg. Na mijn pensioen ben ik mij verder toe gaan leggen op het mindfulness trainerschap. 

Mindfulness is in mijn dagelijks leven een heel belangrijk oriëntatiepunt geworden. Mijn passie voor het geven van trainingen komt daar rechtstreeks uit voort. In mijn trainerschap staat voorop: aandachtig luisteren, openstaan voor al wat zich voordoet en een veilig, comfortabel werkklimaat scheppen. En natuurlijk: zorgen dat de deelnemer een gedegen inzicht in de thema’s van Mindfulness krijgt en deze zelfstandig kan gaan toepassen.

Gaandeweg heb ik me gespecialiseerd in individuele trainingen. Ik geef deze training bij u aan huis. Dit zorgt voor veel gemak en heeft bovendien het voordeel dat ik geen praktijkruimte hoef te huren. Daardoor kan ik mijn tarief laag houden. Groepstrainingen geef ik nog alleen op aanvraag: wanneer u zich als groep (4 tot 8 personen) aanmeldt en zelf voor een passende locatie zorgt. 

Mijn werkgebied ligt binnen de driehoek Haarlem-Amsterdam-Leiden. Overdag, ′s avonds, in weekends: ik ben vaak beschikbaar.

​Lees meer op mijn website www.dirkhazelhoff.nl 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.