Eelke Sistermans

Mindler (online hulpverlening)
Gezondheidszorgpsycholoog
Hoofdkantoor: Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
rouw en verlies
individuele trainingen
psycho-sociale oncologie
chronische klachten
arbeid en gezondheid
GGZ
Contact
E-mail
Website

Drs. Eelke Sistermans is als gezondheidspsycholoog en gecertificeerd mindfulnesstrainer verbonden aan Mindler (online hulpverlening). Zij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van verschillende (behandel)groepen, zowel met kinderen en jongeren als volwassenen met diverse psychopathologie en/of psychosociale problematiek, waaronder ook mindfulnessgroepen voor clienten met uiteenlopende klachten en psychopathologie. 

Daarnaast is zij als docent verbonden geweest aan de postacademische onderwijsinstellingen Gitp/PAO en RinoZuid waar zij onder andere meerdaagse cusussen ′Aandachtgerichte Cognitieve Therapie op basis van Mindfulness′ en introductietrainingen verzorgde. 

 

Eelke is tevens yogadocente. Achtergrond MBSR/MBCT: Naast een basisopleiding MBCT/MBSR olv Guido Sijbers (psycholoog/psychotherapeut en mindfulnesstrainer) en vervolgopleiding MBSR/MBCT (fase 4) bij SeeTrue (o.a. David Dewulf en Aukje Rood) volgde Eelke onder andere een vijf daagse retraite voor mindfulness trainers van Prof. John Teasdale (mede grondlegger van de MBCT en co-auteur van het boek Aandachtgerichte cognitieve therapie bij depressie) en Christina Feldman, een twee daagse workshop bij Prof. Dr. J. Mark Williams, mede grondlegger van de MBCT en co-auteur van het boek Aandachtgerichte cognitieve therapie bij depressie. Daarnaast volgde zij meerdere retraites, waaronder een vierdaagse stilteretraite olv Frits Koster. Mindfulness en yoga is een geintegreerd onderdeel in het dagelijkse leven van Eelke.  

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.