Esther Verwayen

E.N. Verwayen
(Mindfulness)trainer & psycholoog
Franse Kerkstraat 3B
2271 CM VOORBURG

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
kinderen en jeugd
wetenschap
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
E-mail
Website

Aandacht is de houding waardoor een mens niet wekijkt, niet wegredeneert, niet wepraat, maar laat zijn wat er is (Paul van Tongeren).  

Mijn naam is Esther Verwayen. Opgeleid tot psycholoog ben ik de afgelopen jaren werkzaam geweest het bedrijfsleven en (medisch)onderwijs. Momenteel ben ik, naast moeder van twee jonge kinderen, vaardigheidsdocent aan de Universiteit Leiden (Klinische Psychologie). 

In mijn zoektoch om in alle drukte van het dagelijks bestaan ′de juiste′ balans te vinden groeide bij mij in de afgelopen jaren de interesse voor yoga en meditatie. Zo kwam ik ook in aanraking met mindfulness. Omdat dit mij zo helpt om rust en aandacht te (her)vinden, heeft het mij geinspireerd om zelf trainer te worden en deze prachtige manier van leven door te geven.

Met veel enthousiasme en passie breng ik vanuit mijn eigen training- en coachingspraktijk Bij-Verwayen deze kennis en vaardigheden over!

 

Agenda

  • Mindfulnesstraining

    VOORBURG
    Start op: 14-04-2020

    Op dinsdagavond 14 april (19.30-22.00u) start er een mindfulnesstraining Bij-Verwayen! Kijk op mijn website voor meer informatie of stuur mij een mailtje voor een kennismakingsgesprek.

    Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.