Eva Brobbel

Eva Brobbel
Mindfulness coach & trainer
Van Eeghenlaan 27
1071 EN AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
06-41182766
E-mail
Website

Eva Brobbel (Amsterdam, 1978) geeft mindfulness trainingen in het bedrijfsleven, bij LightHouseWorks en is coach en auteur. Ze heeft de Mindfulness Box, die in 2015 verscheen bij Uitgeverij Rubinstein, bedacht en samengesteld. In 2017 verscheen het Mindfulness Doeboek, een praktisch handboek die de gehele 8-weekse training bevat (inclusief audio).

Eva: "Het is mijn missie om mensen te begeleiden in hun bewustwordingsproces. Met meer aandacht voor wat er nu is, wat dat ook is. Plezier, angst, verdriet. Daarbij aanwezig kunnen zijn zonder afgeleid te worden door gedachten over hoe (anders) het zou moeten zijn. Het beoefenen daarvan zorgt uiteindelijk voor minder stress, en ook vaak voor meer geluk en meer kunnen zijn met ′wat is′. Daarover schrijven en er mensen bij begeleiden ervaar ik als bijzonder zinvol."

Eva volgde ze de postdoctorale opleiding tot mindfulnesstrainer bij het Radboud UMC in Nijmegen bij o.a. Anne Speckens en Nicole Schoonbrood. Deze opleiding rondde zij af in 2018. Eva is daarnaast gecertificeerd NLP Master Coach.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.