Frans de Jager

Middenpad
Trainer
Ristervoorde 70
3204EG SPIJKENISSE

Lidmaatschap categorie: 2
Werkveld(en)
overheid
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
0613988185
E-mail
Website

Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij de gemeentepolitie Rotterdam, ben ik een andere weg ingeslagen en heb ik gedurende 26 jaar verschillende (management-)functies bekleed bij de Dienst Midden en Kleinbedrijf, het Ontwikkelingsbedrijf en Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam. Na training bij de School voor Coaching maakte ik deel uit van de coachpool van de gemeente Rotterdam en werd ik ook ingezet als coach.

Lange tijd was ik vooral bezig met "cariere maken". De laatste 16 jaar ben ik de blik meer naar binnen gaan richten door middel van diverse trainingen op het gebied van bewustwording en zelfonderzoek.

Na het het leze van Eckhart Tolle ben ik mij nog meer bewust geworden van wat het ego met ons doet en hoe gedachten ons leven kunnen beheersen.

In 2014 maakte ik kennis met Mindfulness. Dit heeft mij enorm geholpen in de overgang van een druk werkzaam leven naar een leven in rust en stilte. Mindfulness is voor mij een manier van leven geworden, die ik graag met anderen wil delen.

Ik geef de basistraining en verzorg elk jaar een Mindfulweek in Frankrijk.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.