Geeke Hardeman

Praktijk Montana
Mindfulnesstrainer en coach
3993 AE HOUTEN

Lidmaatschap categorie: 2
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
arbeid en gezondheid
individuele trainingen
Contact
0628248438
E-mail
Website

 

Vanuit Praktijk Montana bied ik mindfulness stress reductietrainingen en coaching met heart- en mindfulness. Ik heb ervaren hoe mindfulness mijn kwaliteit van leven heeft vergroot en dat het mij handvatten geeft om overeind te blijven als hoog-gevoelig en introvert persoon. Dit doe ik door steeds weer contact te maken met mezelf in het huidige moment (mindfulness) en vooral door dit op een niet-oordelende, open en liefdevolle manier te doen (heartfulness). Zo voelt het als thuiskomen bij mezelf. Ik ervaar nu een innerlijke kalmte waar ik steeds naar terug kan keren. Dat gun ik iedereen!

Mijn stijl van trainen en coachen kenmerkt zich vooral door de combinatie van heart- en mindfulness. Deze twee zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met liefdevolle, vriendelijke aandacht en veel (zelf)compassie kunnen we uiteindelijk met elkaar een mooiere wereld creeëren. Dat is mijn missie. 

Ik hoop je in mijn praktijk te mogen ontmoeten in een mindfulnesstraining en/of voor individuele coaching. Kijk voor meer informatie op mijn website.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.