Greta Antuma

Greta T Antuma
Mindfulnesstrainer, begeleider retraites voor mensen met een oncologische aandoening, gespreksleider spiegelbijeenkomsten
boterdiep oostzijde 32
9785 AC ZUIDWOLDE

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
AGZ
groepen met open inschrijving
arbeid en gezondheid
psycho-sociale oncologie
Contact
0633744343
E-mail

Mjn loopbaan heeft zich tot op heden afgespeeld in de gezondheidszorg. Vanuit diverse perspectieven heb ik deze kunnen doorgronden. Als zorgverlener, in verschillende managementfuncties en inmiddels al weer geruime tijd als adviseur patiëntenparticipatie UMCG waarin ik o.a. spiegelgesprekken leid. Een prachtig instrument waarin ik als gespreksleider met patiënten en hun naasten en de behandelteams hun ervaringen verken. Het niet weten, erkennen wat er nu is zijn belangrijke aspecten voor een open en betekenisvolle dialoog. Als vrijwilliger ben ik jarenlang in de belangenhartiging van de  oncologische patientenorgansisaties actief geweest.

Als gecertificeerd mindfulnesstrainer opgeleid bij het Instituut voor Mindfulness o.l.v. Johan Tinge geef ik mindfulnesstrainingen aan met name zorgverleners in het UMCG in Groningen 

Daarnaast geef ik retraites in de existentiële zorg in het Hof van Kairos te Wintserswijk www.hofvankairos.nl 

Deze retraites zijn voor mensen die een oncologische aandoening hebben (gehad). Ook geef ik retraites in het Hof van Kairos aan zorgverleners in de existentiële zorg.

Ik beoefen sinds begin 2003 zenmediatie bij Irene Kaigetsu Bakker en heb diverse trainingen gevolgd in het ′Being with Dying′ programma. En heb trainingen gevolgd bij Joan Halifax.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.