Greta Antuma

Greta T Antuma
Mindfulnesstrainer, retraites en trainingen existentiële zorg, gespreksleider en trainer spiegelbijeenkomsten
boterdiep oostzijde 32
9785 AC ZUIDWOLDE

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0633744343
E-mail


Werkveld(en)
rouw en verlies, psycho-sociale oncologie, arbeid en gezondheid, groepen met open inschrijving, AGZ

Mjn loopbaan heeft zich tot op heden afgespeeld in de gezondheidszorg. Vanuit diverse perspectieven heb ik deze kunnen ervaren. Als zorgverlener, in verschillende managementfuncties en inmiddels al weer geruime tijd als adviseur patiëntenparticipatie UMCG waarin ik o.a. spiegelgesprekken leid. Een prachtig instrument waarin ik als gespreksleider met patiënten en hun naasten en de behandelteams hun ervaringen verken. Het niet weten, erkennen wat er nu is zijn belangrijke aspecten voor een open en betekenisvolle dialoog. 

Als vrijwilliger ben ik jarenlang in de belangenhartiging van de  oncologische patientenorgansisaties actief geweest. 

Als gecertificeerd mindfulnesstrainer opgeleid bij het Instituut voor Mindfulness o.l.v. Johan Tinge geef ik mindfulnesstrainingen aan medewerkers van het UMCG in Groningen.

Daarnaast begeleid ik enige malen per wk mediatiegroepen in het UMCG.

Ik geef retraites en trainingen in de existentiële zorg  https://stichtinghofvankairos.nl. Deze retariets zijn voor twee doelgroepen, jong volwassenne met knaker , de AYA′s en een algemene doelgroep.

Sinds 2002 beoefen ik zenmediatie bij Irene Kaigetsu Bakker https://zenspirit.nl en heb diverse trainingen gevolgd in het ′Being with Dying′ programma. En volg(de) trainingen bij Joan Halifax o.a.  het social geegageerd boeddhistisch jaarprogramma en GRACE.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.