Hedwig Hilhorst

Visiemotion
haptotherapeute/fysiotherapeute/coach
Steenmeijerstraat 4
7555 NB Hengelo

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
AGZ
groepen met open inschrijving
arbeid en gezondheid
onderwijs
chronische klachten
individuele trainingen
Contact
06-22103517
E-mail
Website

Ik ben Hedwig Hilhorst en  werkzaam in mijn eigen praktijk Visiemotion te Hengelo  als haptotherapeute/coach/mindfulnesstrainer. Daarnaast werk ik als docent en adviseur psychosociale belasting bij Saxion hogescholen. Hierdoor ben ik in de gelegenheid om zowel op individueel niveau als op organisatieniveau Mindfulness in te zetten als begeleidingsvorm. Stressgerelateerde problematiek en ervaren werk- en levensdruk zijn mijn werkgebieden.

Naast individuele begeleiding en de achtweekse MBSR/MBCTgroepstraining geef ik ook themaworkshops, vervolgtrainingen en verdiepingsdagen.
 

Mindfulness is voor mij een verrijking in zowel mijn privé als professionele leven. Het (h)erkennen van de valkuilen waar we zo makkelijk in dreigen te vallen, de draaimolen die ons hoofd zo snel op hol brengt en de ruimte, rust en vitaliteit  die Mindfulness daarin kan brengen, draag ik graag over.  Mijn eigen meditatiebeoefening en retraites in binnen en buitenland ondersteunen me daar bij.
 

Ik ben  BIG geregistreerd (psychosomatisch) Fysiotherapeute (1982), Haptotherapeute, Master Human Development MHD, Master Health ans Social Care  MSc en categorie 1 gecertificeerd Mindfulnesstrainer .

Ik ontmoet u graag! 
 
Zie ook                                            www.visiemotion.nl 
of neem contact met me op:     hilhorst@visiemotion.nl      Telefoon: 06-22103517

praktijkadres:
Steenmeijerstraat 4, 7555 NB Hengelo

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Overijssel.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Overijssel.