Henny Brandwijk

(Online) Coach | Mindfulness Trainer MBSR & MBSP | Deugdentrainer
3024EA Rotterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overheid
onderwijs
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
06-43157685
E-mail

"Make sure you weave your parachute every day, rather than leave it to the time you have to jump out of the plane."

Wijze woorden van Jon Kabat-Zinn, de grondlegger van de mindfulnesstraining MBSR. Toen ik in 2011 als onderwijsmanager in een burn-out belandde, had ik geen parachute en viel ik keihard... Mindfulness liet me zien hoe ik de signalen van mijn lichaam had genegeerd en gevaarlijk lang op de automatische piloot had geleefd. Leer van mijn fouten... en weef iedere dag aan je parachute! Die voorkomt niet dat je nare dingen gaat meemaken. Die zorgt er wel voor dat je met meer rust de stormen kan accepteren en met meer vriendelijkheid naar jezelf kan kijken.

Als (online) coach en deugdentrainer werk ik graag vanuit de combinatie sterke kanten en mindfulness. Mooi om te zien hoe deze elkaar kunnen versterken. Mindful Strength Use en Strong Mindfulness vormen ook de basis van de training MBSP, Mindfulness Based Strength Practice. Bij het VIA Institute (VS) volgde ik de docentenopleiding MBSP. Ik ben opgeleid tot mindfulness trainer MBSR bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Gun het jezelf en geef mindfulness een kans je leven te verrijken. Als investering, door het dagelijks beoefenen en integreren in je leven, zodat je parachute sterk genoeg is als je dreigt te vallen.

Je bent van harte welkom bij mijn training MBSR of MBSP. De eerstvolgende trainingen staan gepland in Benin, West-Afrika. Trainingen in Nederland zijn op aanvraag voor groepen van 6-8 personen. Taal: Nederlands of Engels.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.