Henny Brandwijk

Online Mindfulness Trainer & Coach
Trainingen via Skype, Zoom of WhatsApp
3024EA Rotterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
Contact
06-43157685
E-mail

"Make sure you weave your parachute every day, rather than leave it to the time you have to jump out of the plane."

Wijze woorden van Jon Kabat-Zinn, de grondlegger van de mindfulnesstraining MBSR. Toen ik in 2011 als onderwijsmanager in een burn-out belandde, had ik geen parachute en viel ik keihard... Mindfulness liet me zien hoe ik de signalen van mijn lichaam had genegeerd en gevaarlijk lang op de automatische piloot had geleefd. Leer van mijn fouten... en weef iedere dag aan je parachute! Die voorkomt niet dat je nare dingen gaat meemaken. Die zorgt er wel voor dat je met meer rust de stormen in je leven kan accepteren en met meer vriendelijkheid naar jezelf kan kijken.

Ik ben opgeleid tot mindfulness trainer MBSR bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Bij het VIA Institute (VS) volgde ik de docentenopleiding MBSP (Mindfulness Based Strength Practice). Als mindfulnesstrainer werk ik graag vanuit de combinatie mindfulness en sterke kanten. Mooi om te zien hoe deze elkaar kunnen versterken en jou helpen je veerkracht te vergroten. Ik volgde aanvullende scholing tot trainer individuele mindfulness en op het gebied van trauma-sensitieve mindfulness. Voor een mindfulness training die bij jou en jouw situatie past.

Ik geef mindfulness trainingen online. In te plannen in overleg. Medium in overleg (Skype, WhatsApp of Zoom). Voor een mindfulness training die in jouw agenda past.

Gun het jezelf en geef mindfulness een kans je leven te verrijken. Als investering, zodat je parachute sterk genoeg is als je dreigt te vallen.

Voor informatie: hennybrandwijk@gmail.com.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.