Hildegarde De Baets

Praktijk voor Mindfulness en Alexander Techniek
Mindfulnesstrainer en docent Alexander Techniek
1076 AG Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
020.6723209
E-mail
Website


Werkveld(en)
onderwijs, arbeid en gezondheid, groepen met open inschrijving, individuele trainingen, chronische klachten

Al meer dan 15 jaar werk ik met plezier in het hoger onderwijs als docent Alexandertechniek en sinds 2012 ook als mindfulnesstrainer. De meeste groepstrainingen, die ik geef, zijn besloten en vinden plaats op de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam waar ik werkzaam ben. Niettemin start er af en toe een individuele of groepstraining voor een kleine groep. Een achtweekse mindfulness training kan starten op een moment dat we samen bepalen. 

Kijk op www.tijdnemen.nl of neem rechtstreeks contact met me op via 020.6723209.

De trainingen zijn geschikt voor mensen die in werk, studie of privé worstelen met teveel spanning, stress en onrust of burn-out klacht hebben. Lees hier de reactie van een cursiste die deelnam aan de achtweekse training.

′Voordat ik begon met de training had ik het gevoel dat het niet veel scheelde of ik was in een burn-out terecht gekomen. Mijn werk als muzikant en voor de klas is onregelmatig en vaak in een drukke omgeving. Door de cursus heb ik meer lichaamsbewustzijn gekregen en daardoor merk ik eerder op wanneer iets teveel is en wanneer ik gas terug moet nemen. Ook leerde ik dat het belangrijk is om tijd in te plannen om te zijn ...′ lees verder op www.tijdnemen.nl/

Meer informatie over mijn achtergrond vind je op http://www.tijdnemen.nl/over/

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.