Jen van Horen

JEN Mindfulness Based Training & Coaching
Mindfulnesstrainer/coach
1057RK AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
E-mail
Website

Mediteren betekent voor mij ′volwaardig leven′. Mediteren is ervaren, leren, liefhebben, verwonderd raken, bewust worden, accepteren en omarmen. Meditatie maakt de lastige dingen zoals stress, pijn en depressie draaglijker, het maakt de neutrale dingen zoals ademhalen, zitten en lopen bijzonder en het maakt de fijne dingen zoals een wandeling in de natuur, mooie muziek of een goed gesprek met een vriendin onvergetelijk.

Als coach en trainer wil ik dit graag overdragen, zodat deelnemers minder problemen gaan ervaren en meer welzijn en geluk kunnen gaan voelen. Hoe dit eruit ziet is voor iedereen persoonlijk, maar vaak ervaren deelnemers meer rust, meer ontspanning en meer keuzevrijheid na een mindfulness training. Dat ik daar aan bij mag dragen vind ik ongelooflijk dankbaar werk.

Ik ben opgeleid als maatschappelijk werkster en heb de basisopleiding en de vervolgopleiding tot mindfulness trainer gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. In mijn eigen praktijk, JEN Mindfulness, bied ik trainingen en coaching aan. Op mijn website www.jenmindfulness.nl is hier meer informatie over te vinden. Daarnaast geef ik momenteel zakelijke trainingen bij Independer en bij Janssen Vaccines (van Johnson & Johnson).

Heb je interesse in een training of coaching of ben je benieuwd of ik bij jouw werkgever ook trainingen kan komen geven? Neem dan vooral contact met me op. 

Hartelijke groet,

Jen

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.