Jinke van der Laan

Siegers Van der Laan Ontwikkeling van mens, team & organisatie
Sociaal en organisatiepsycholoog, trainer en coach
Zandbalk 8
9862 TD Sebaldeburen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
onderwijs
overheid
individuele trainingen
Contact
0594-510040
E-mail
Website

Sinds 1995 ben ik werkzaam als psycholoog, trainer, teamcoach en individuele coach. Ik richt me met name op persoonlijke en team-ontwikkeling. Door bij deelnemers hun zelfinzicht te vergroten, hun eigen kwaliteiten te leren herkennen en meer te benutten. Daarnaast door een gerichte gedragsverandering te stimuleren en hen keuzes te leren maken.
Sinds 2011 verzorg ik Mindfulness trainingen en coachingen. In deze vorm van werken komen mijn ervaring als trainer en coach samen met mijn ervaring met meditatie en yoga. Dit levert een waardevolle aanvulling op in de manier waarop ik het zelfinzicht en de bewustwording bij deelnemers kan vergroten.
Deelnemers van trainingen en coaching ervaren mij vaak als zorgzaam, met echte aandacht, lekker praktisch en met gevoel voor humor.
Heb je interesse voor Mindfulness binnen je werk, neem dan gerust contact op om te overleggen: jinke@siegersvanderlaan.nl of 0594-510040. We werken inmiddels vanuit onze eigen plek, met rust, veel groen en een tuinhuisje aan een mooie vijver.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.