Joris Gresnigt

Mindvolleven
mindfulnesstrainer, hogeschooldocent
Orinocodreef 5D
3563 ST UTRECHT

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
onderwijs
overheid
Contact
0626888282
E-mail
Website

Degene achter Mindvolleven ben ik, Joris Gresnigt. Deze pagina vertelt wat meer over mij en wat ik meebreng:

  • Ervaring en een erkende opleiding in het mindfulness trainersvak

Ik geef al een aantal jaren mindfulnesstrainingen. Zie de reviews voor de ervaringen van deelnemers. Ik heb de offici�le training afgerond voor mindfulnesstrainer. Dit heb ik gedaan bij het gerenommeerde instituut het Centrum voor Mindfulness.  Ik ben door de beroepsvereniging VMBN dan ook gecertificeerd in de hoogste categorie. Dit kan gunstig zijn voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Om mijn vaardigheden  bij te houden en verbeteren  volg ik intervisie, supervisie en vervolgopleidingen. Daarnaast beoefen ik zelf ook al jaren actief mindfulness. 

  • Lichtheid, openheid en rust

Ik ben goed in staat om op een rustige manier uitleg te geven, open te luisteren en wat lichtheid in te brengen. Dit zorgt voor een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en er ruimte ontstaat om te leren.

  • Coachings- en didactische opleiding en ervaring

Naast het geven van mindfulnesstrainingen geef ik les op de Haagse Hogeschool. Ik geef daar onder meer vaardigheidstrainingen en coach studenten. Om deze taken te versterken heb ik een aantal didactische opleidingen afgerond en een opleiding tot coach. Deze didactische kennis en coachingservaring helpen mij een betere mindfulnesstrainer te zijn.

Over mij en mijn motivatie

Mindfulness heeft mijn leven veranderd. Ik kan door het beoefenen van mindfulness veel meer genieten en meer ontspannen in het moment leven. Aangezien ik veel plezier beleef aan het geven van mindfulness en ik graag anderen hierbij wil helpen ben ik mindfulness trainer geworden.

Ik ben ervan overtuigd dat alleen via persoonlijke ontwikkeling we naar een fijnere maatschappij kunnen groeien.  Een maatschappij waar waarden als duurzaamheid, aandacht en compassie centraal staan. Waarden die ik belangrijk vind.  In mijn dagelijks leven uit zich dat bijvoorbeeld door bewust proberen te leven. In mijn werk door zo aandachtig mogelijk er te zijn voor de studenten en deelnemers. Daarnaast probeer ik in de vakken die ik geef ethiek, mindfulness en duurzaamheid te verankeren.

Ik woon in Utrecht, samen met mijn vrouw.

In samenwerking met Mindfulnessfabriek

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.