Jorrit Berends

Mindful in de hectiek
Trainer
Karhulstraat 100
7339 AG Ugchelen

-
- -

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
overheid
Contact
0651906520
E-mail
Website


Jorrit Berends is aandachttrainer en oprichter van “Mindful in de hectiek”. Tevens is hij kwaliteitsmanager in het bedrijfsleven. Hij helpt werkgevers invulling te geven aan het vitaliteits-en gezondheidsbeleid binnen hun bedrijf. Daarnaast geeft hij medewerkers de kans om beter te leren omgaan met werkdruk, meer te focussen, anders om te gaan met hun gepieker en meer plezier te laten ervaren tijdens hun werk.

Jorrit is een gecertificeerd aandachttrainer en ingeschreven in het register van de Vereniging van Mindfulnesstrainers in Nederland (VMBN, hoogste categorie).

“Mijn naam is Jorrit Berends, geboren in 1971 in het dorpje Loenen, momenteel woonachtig met mijn gezin in Ugchelen. Vanaf mijn 17e ben ik al geïnteresseerd in de gevechtskunst uit het Verre Oosten. Later kwam daar mijn interesse voor de Oosterse filosofie en religie bij. In 2004 kwam ik voor het eerst in aanraking met mindfulness bij een 8-weekse mindfulnesstraining (MBSR). De wijsheid uit het Oosten gecombineerd met de Westerse psychologie was wat mij erg aansprak. De impact van de training was groot, waardoor ik na een aantal jaren besloot zelf de opleiding tot trainer te volgen bij het Instituut voor mindfulness. Naast het geven van 8-weekse trainingen (MBSR) aan particulieren, wil ik ook graag mijn ervaring en kennis van de effecten van mindfulness op je werk delen met anderen. Mindfulness integreren met de thema’s die op de werkvloer spelen, dat is waar “Mindful in de hectiek” voor staat.”

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.