Josephine Boijens

entr'actes by josephine
mindfulnesstrainer - coach - adviseur - docent - retraiteleider
Rijn en Schiekade 129
2311 AV Leiden

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0623517606
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, onderwijs, kinderen en jeugd, individuele trainingen

Heb jij altijd duizend ideeën en sterke voelsprieten  voor andere mensen? Vergeet je daarbij regelmatig jezelf? Mindfulness kan je helpen om met beide benen op de grond te staan en beter voor jezelf te zorgen. Je zintuigen worden opgepoetst. Je ontdekt wat je nodig hebt en wat je beter kunt laten.

In mijn bedrijf entr′actes by josephine heb ik mijn activiteiten gebundeld. entr′actes is Frans voor pauzes. Letterlijk: tussen de handelingen. Een adempauze voor drukke mensen. In Leiden en in het Limburgse of Franse groen.

Je bent welkom bij een individuele training MBSR. Ook geef ik trainingen en workshops in company, vooral in onderwijs- en zorg-gerelateerde omgevingen. Wil je eens helemaal uit je dagelijkse routine? Dan zijn mijn retraites in de Lot (Z-W-FR) of het Limburgs Heuvelland vast iets voor jou. Oefeningen uit de klassieke mindfulness training, natuurcoaching en een vleugje kunst geven jou de ruimte die je verdient.Heb je behoefte aan begeleiding dichter bij huis of online? Kies dan voor mindfulness based coaching op maat.

Ik ben opgeleid aan de HU te Utrecht (post-academische opleiding tot mindfulness trainer 1e categorie) en de AMT te Leusden (international summer intensive Aandacht werkt / Mindfulness Matters).Daarnaast heb ik retraites, workshops en opleidingen gevolgd op het gebied van zelfcompassie en zelfzorg, werken met de natuur en kunst, bij o.a. Tara Brach, Irène Bakker,  Zenleraren in de Willibrord abdij bij Doetinchem en John Peacock. Jon Kabat Zinn, Yoke de Wilde, Edel Maex, Karin Bosveld en Marloes Halmans

Meer informatie over werken met mij vind je op www.entractes.nl 

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.