Josta Kolkman

Unplug
Mindfulnesstrainer, Massagetherapeut, Coach
Rietgors 22
1111 VR Diemen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
individuele trainingen
Contact
0683336815
E-mail
Website

Josta Kolkman (1981) is tijdens een roerige periode in haar leven in 2014 op zowel persoonlijk als professioneel vlak in aanraking gekomen met Mindfulness. Sinds 2017 is zij Mindfulnesstrainer (Bangor University en Centrum voor Mindfulness), en zij geeft zowel in het Nederlands als Engels training. De manier waarop wetenschap samenkomt met meditatie is wat Josta aanspreekt aan Mindfulness, en haar trainingen hebben een praktische en soms filosofische benadering.

"Mindfulness is voor mij een manier van leven geworden, waarbij ik me vaak met dankbaarheid en een glimlach mag beseffen dat elk moment een nieuw moment is om te leren en dat ik elk moment een keuze heb in hoe ik op bepaalde situaties reageer. Het observeren van mijzelf en mijn reactiviteit geeft me een mate van afstand die me ontspanning en vrolijke nieuwsgierigheid geeft."

Na haar studie Hotel Management begon ze in 2005 aan een fulltime carrière in de horeca. Na een spontane loopbaanwijziging is zij sinds 10 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening in een internationale functie, waarbij zij ook binnen haar organisatie als Mindfulnesstrainer actief is en via Skype een globaal publiek bedient.

"We leven tegenwoordig niet meer in een kenniseconomie maar een aandachtseconomie. Door Mindfulness te beoefenen kunnen wij ons veel bewuster worden van de kwaliteit van onze aandacht en door dit te trainen kunnen we dus ook voordeel hebben in de manier waarop wij door het leven gaan. Mindfulness is dus niet alleen effectief in het leren omgaan met stress maar het is nog veel breder dan dat. Aandacht en focus verscherpen, relaties verdiepen en creativiteit vergroten: allemaal vaardigheden waar we allemaal mee geholpen zouden zijn!"

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  Zensaz Yoga Amsterdam
  Start op: 29-10-2020

  In 8 weken leer je alle technieken die bij de vaardigheid mindfulness horen. Op onze locaties volgen wij hierbij de RIVM richtlijnen en garanderen o.a. 1,5 meter afstand tussen deelnemers.

  Duur

  8 bijeenkomsten van 2 uur en 15 minuten, voor aanvang een telefonisch intakegesprek van 30 min.

  Kosten

  Om het volgen van een mindfulness training voor iedereen haalbaar te maken gelden verschillende tarieven:

  €265,- Zonder vergoeding zorgverzekeraar

  €285,- Bij vergoeding zorgverzekeraar(je betaalt dan zelf slechts tussen de €0,- en €45,-)*

  €330,- Indien de werkgever betaalt **

  De prijzen zijn inclusief al het lesmateriaal.

  Optioneel: halve stiltedag €20,- voor deelnemers van de training, voor niet-deelnemers €30,-

  Per training 1 plek voor iemand met beperkte middelen om de training tegen gereduceerd tarief of kosteloos bij te wonen.

  *Zorgverzekeraars vergoeden de training vaak vanuit de aanvullende verzekering. ZoMindful is categorie 1 bij de VMBN. Zie de zorgwijzer voor een overzicht van de vergoedingen bij de zorgverzekeraars. Toch nog vragen, neem dan contact op.

  **Indien de werkgever betaalt komt hier nog BTW bij.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.