Joyce Berwald

SensZenjoy
Mindfulness trainer en yogadocent
Lupine 8
2925 ET Krimpen aan den IJssel

SensZenjoy
mindfulness trainer en yogadocent
Willemskade 13
3016 DK ROTTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
chronische klachten
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
kinderen en jeugd
individuele trainingen
Contact
0612263825
E-mail
Website

SensZenjoy geeft mindfulnesstrainingen, yoga, stoelyoga en seniorenyoga aan particulieren, scholen en bedrijven. Het doel is om mensen te helpen met hun gezondheid en algemene welzijn door middel van mindfulness. SensZenjoy zorgt ook voor ontspanning met behulp van yoga en stoelyoga. SensZenjoy richt zich op zowel particulieren als bedrijven, scholen en zorginstellingen. Voor particulieren zijn er verschillende doelgroepen zodat er dieper op bepaalde problemen kan worden ingezoomd, maar er zijn uiteraard ook reguliere mindfulnesstrainingen.

Voor zwangere vrouwen organiseert SensZenjoy ook mindfulnesstrainingen. Je leert hoe je om kunt gaan met stressvolle gebeurtenissen tijdens je zwangerschap, want stress tijdens je zwangerschap is niet bevorderlijk voor jou en het kind. Bovendien kun je tijdens je bevalling mindfulness gebruiken, want je leert om beter om te gaan met pijn.

Ook voor mensen die willen afvallen zijn er mindfulnesstrainingen te volgen. Je leert bewust om te gaan met eten en hierdoor krijg je meer inzicht in je eetgedrag.

Voorts geeft Joyce Berwald ook mindfulnesstrainingen op scholen. Juist jongeren krijgen heel veel prikkels en dat zorgt er soms voor dat jongeren al vroeg burn-out of depressief raken. Joyce heeft een ruime ervaring in het begeleiden en opleiden van jongeren.

SensZenjoy biedt ook een volledige ontspanningservaring voor bedrijven, want in overleg maken we een apart programma met mindfulnessoefeningen, yoga, stoelyoga en stoelmassage. Investeren in de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de werknemers vermindert ziekteverzuim en verbetert prestaties op het werk.

Laat je verder informeren via de website https://senszenjoy.nl. Je kunt ook bellen met 0619369522.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.