Judith Kerssies

True Mindfulness
mindfulness training en coaching
Nieuwe Dreef 23
4851 BR Ulvenhout

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
chronische klachten
kinderen en jeugd
individuele trainingen
Contact
06-16534290
E-mail

Als professioneel trainer en coach in mindfulness heb ik mijn passie gevonden in het succesvol begeleiden van groepen en individuen op het gebied van mindfulness. Dit doe ik vanuit mijn eigen praktijk in Ulvenhout en vanuit Club Pellikaan in Breda.

In 2011 heb ik zowel de studie Mindfulness (Hogeschool Utrecht) als de aanvullende specialistische studie Mindfulness voor Kinderen met succes afgerond.

Mijn jarenlange ervaring in het onderwijs en het bedrijfsleven helpt mij om mindfulness heel concreet te vertalen naar de werkelijkheid van alledag. Hoe kan ik meer geluk in mijn leven ervaren? Hoe kan ik beter omgaan met stress op mijn werk en in mijn privéleven? Hoe leer ik de - soms moeilijke - werkelijkheid anders en met meer plezier te ervaren? Hoe leer ik beter en effectiever om te gaan met anderen? Dit soort wezenlijke vragen komen tijdens mijn trainingen en individuele coachingsgesprekken volop aan bod. Immers, je hebt niet altijd invloed op de dingen die in je leven gebeuren. Je hebt echter altijd invloed op de wijze waarop jij met de dingen in het leven omgaat. 

Ik heb zelf ervaren hoeveel mooier mijn leven is geworden door meer mindfull te leven. Dat geluk wil ik graag met anderen delen!

Judith Kerssies

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.