Karien Cloostermans

Clooser2
Supervisor, coach, mindfulnesstrainer
Koekersestraat 13
5975 SB Sevenum

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
077-8200216
E-mail
Website

In 2007 heb ik het bureau Clooser2 opgericht. Mindfulness, teambegeleiding coaching en intervisie hebben mijn aandacht.

De Live Online Mindfulnesstraining voor Chronisch Zieken en Ouderen wordt vergoed door het VGZ bij pakket Goed, Beter, Best.
Voor sommige samenwerkingspartners gelden extra kortingen.

In de Live onlinetrainingen is speicale aandacht voor ieders persoonlijke vragen en leerproces. In de training leert u stap voor stap mindfulnessvaardigheden. De lessen zijn live en interactief. Met deze werkwijze kunt u extra goed bij u eigen leerproces blijven. En toch zijn de kosten van de training voor u heel laag.

De training kan aangevuld worden met schriftelijke feedback per les en persoonlijke begeleidingsgesprekken (evt. online).

Daarnaast heb ik een verdiepingstraject mindfulness ontwikkeld en geaccrediteerde mindfulnesstrainingen voor Medische Professionals ontwikkeld. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De Mindfulnesstraining en het verdiepingstraject vindt u in de Mindfulness Plus Free app in Googleplay en de Appstore. Gratis te downloaden. Ook te gebruiken voor mindfulnesstrainers.

Elke mindfulnesstraining kan volledig afgestemd worden op de reden waarom u mindfulness wilt leren toepassen in uw leven.

Als intensive care verpleegkundige en praktijkopleider in de zorg heb ik na jaren lange ervaring mijn sporen verdiend. Ik volgde de opleidingen Leraar Verpleegkunde, Supervisie en Coaching en Mindfulnesstrainer 1e categorie.

Meer info en aanmelden: www.clooser2.nl of www.c2mindfullness.nl 

In de Mindfulness Plus Freeapp vindt u de mindfulnesstraining en het verdiepingstraject, inclusief alle meditaties en de bijbehorende boeken.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.