Karin Hoens

karinhoens.nu
mindfulnesstrainer, (wandel)coach, opsteller
zwanebloemlaan 180
1087 GD Amsterdam

Karinhoens.nu
mindfulnesstrainer, (wandel)coach, opsteller
Westerweg 14
1815 DE Alkmaar

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06 15 47 26 76
E-mail
Website
Werkveld(en)
bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, onderwijs, overheid, individuele trainingen

Mijn naam is Karin Hoens. Mijn glas was altijd halfleeg. Ik ben mindfulness gaan doen in de hoop dat mijn glas halfvol zou worden. Tijdens de training werd ik vooral geconfronteerd met mijn verhalen, mijn overtuigingen. Zo geloofde ik dat ik pas echt gelukkig zou zijn als de dingen anders zouden zijn dan ze waren. Nu, na heel veel oefenen, weet ik dat het huidige moment ons leven is. Dit is het. Dit ben ik. Soms is het glas vol, soms halfleeg, soms stroomt het over. En dat is allemaal oke. Juist daardoor is het glas steeds vaker vol.

Sinds 2013 ben ik VMBN gecertificeerd mindfulnesstrainer categorie 1. In 2015 ik een coachopleiding afgerond en in 2016 de opleiding ′het nieuwe opstellen′. In september ′18 rond ik de opleiding ′Systeem dynamiek in organisaties′ af bij het Hellinger instituur. 

Mijn missie is om meer werkplezier in bedrijven/organisaties te brengen. Hiervoor zet ik o.a. mindfulness en systemisch werk in. Ik geef graag mindfulness in teams omdat een training effect heeft op individuele werknemers en op het team. Een teamtraining zorgt namelijk voor rust, energie en openheid bij iedereen. Mensen worden creatiever, effectiever, gaan bewustere keuzes maken, ook in hun werk. Zo gaan mensen steeds vaker doen waar ze blij van worden en elkaar versterken. Ik heb voornamelijk ervaring in het onderwijs, zorg, gemeente.

Mede vanwege mijn 20-jarige ervaring als communicatieadviseur kan ik me heel goed inleven in verschillende doelgroepen en behoeften. Wilt u weten wat voor u of uw bedrijf een passende manier is neem dan contact met me op via karinhoens@gmail.com of 06 15 47 26 76. Tot ziens!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.