Karin Kruisweg

Quadrivium Praktijk voor Coaching en Therapie
Integratief Therapeut en Mindfulnesstrainer
Leo Dongelmansstraat 12
1391 EW ABCOUDE

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
GGZ
Contact
06 51212778
E-mail
Website

Vanuit Quadrivium Inzicht begeleid ik mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In mijn  praktijk ontvang ik veel mensen met stress en burn out klachten. Mindfulness is inmiddels een belangrijke plek in gaan nemen in mijn leven en werk.

Je hoeft natuurlijk geen  stressklachten te hebben om te kunnen deelnemen aan mijn mindfulnesstrainingen. Een mindfulnesstraining kan ook een goede manier zijn om jezelf beter te leren kennen. Mijn trainingen geef ik in het Centrum van Abcoude en hebben maximaal 10 deelnemers, zodat er voor iedereen voldoende aandacht is. Het is ook mogelijk om een individuele training te doen als je het bijvoorbeeld niet prettig vindt om aan een groep deel te nemen.

Wil je meer weten over mijn mindfulnesstrainingen, bezoek dan mijn website (www.quadrivium-inzicht.nl) of bel mij.

 

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  ABCOUDE
  Start op: 01-09-2021

  8-weekse mindfulnesstraining

  Je bezoekt deze website omdat je op zoek bent naar een gekwalificeerde mindfulnesstrainer.

  Mijn naam is Karin Kruisweg, Mindfulnesstrainer, integratief therapeut en coach. Ik begeleid in mijn praktijk o.a mensen die last hebben van spanningsklachten, emotionle klachten, slecht slapen, piekeren. Nadat ik enkele jaren geleden enkele wetenschappelijke artikelen in vaktijdschriften tegenkwam, waarin de conclusie werd getrokken dat mindfulness de kwaliteit van leven kan verbeteren, ben ik uit nieuwsgierigheid een training gaan volgen en daarna, overtuigd door mijn eigen ervaringen, een opleiding tot mindfulnesstrainer.

  Mindfulness is een manier om met aandacht te leren leven en te kijken hoe je met jezelf omgaat. Met mindfulness krijg je inzicht in je automatische patronen en reacties en leer je bewust te handelen. Met mindfulness leer je bewust omgaan met o. a. spanning en stress, vermoeidheid en pijn. Kortom met mindfulness leer je om beter voor jezelf te zorgen.

  Op woensdagochtend 1 september start ik weer met een groepstraining. Je kunt ook bij mij terecht voor individuele mindfulness MBCT/MBSR.

  Kosten groeptraining: EUR 405 (particulieren), 545 (zakelijk), inclusief stiltedag.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.