Kees Hagenaar

Getijden, cenrtum voor mindfulness en zen
Trainer - Opleider
Moerbei 24
4623 AZ Bergen op ZOom

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overige werkvelden
individuele trainingen
chronische klachten
overheid
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
AGZ
Contact
0623774975
E-mail
Website

Kees Hagenaar, is de oprichter van Getijden, centrum voor Mindfulness en Zen, gemeente Bergen op Zoom. Getijden als naam is gekozen vanuit het besef dat als je eb en vloed waarneemt, dit altijd een manifestatie van het nu is.

Mijn opleiding voor Mindfulnesstrainer heb ik afgerond in juni 2013. De belevingsgerichte opleiding gegeven door het Centrum voor Mindfulness van het Radboud UMC past bij de wijze waarop ik mijn persoonlijke ontwikkeling gestalte geef, door vooral te leren vanuit de praktijk aangevuld door mondelinge overdracht en schriftelijke kennis. Daarnaast ben ik sinds 2000 een actieve beoefenaar van zenmeditatie. Voor actuele informatie; bezoek de website www.getijden.nu  Voor Bergen op Zoom en omgeving geef ik MBSR / MBCT trainingen.

Ook bied ik de mogelijkheid tot individuele coaching van o.a.  Mindfulness principes (de 7 pijlers), Transactionele Analyse model. 

In 2017 heb ik mijn vaardigheden verrijkt met de Leergang Interventiekunde (LIK) waarbij het accent ligt op belangloos adviseren als Denkadviseur. (Opleider Edu Feltmann - Instituut voor Groeps en Organisatiepsychologie)

Voor bedrijven wordt er een (kennismakings-)programma met Mindfulness op maat aangeboden die past bij de vraagstelling zoals deze wordt opgetekend na een kennismakingsgesprek.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.